Buna ziua,
As dori o recomandare pentru o paleta pentru incepatori.
Un stil de joc nu pot sa zic ca mi-am facut, banuiesc ca un setup all round mi s-ar potrivi cel mai bine.
Din ce am citit pe internet, am vazut ca lemne foarte recomandate Yasaka Sweden Classic sau Butterfly Primorac Blade sau Stiga Allround Classic Blade.
Iar ca fete, ce am vazut foarte recomandate: Butterfly Sriver sau Yasaka Mark V sau Butterfly Flextra sau Donic Bluefire sau Yasaka Razka 7.
Poate dvs considerati alte modele ca fiind mai potrivite. Sunt foarte multe variante si nu prea stiu ce sa aleg.
Va multumesc.
Lemnele mentionate de tine sunt ok, fetele Sriver sunt ok, Flextra nu ti le recomand, nu imi plac mie, iar Donic gama Bluefire si Yasaka gama rakza sunt bune

Incearca pe un lemn all round gen cele enumerate mai sus sa pui niste fete moi pentru control.
Fiecare brand au pe stoc mai multe tipuri din aceste fete. Ca duritate in timp ar fi cele de la Yasaka gama Rakza, ca spin mai bun, dar duritate mai mica ar fi cele din gama Donic Bluefire.
Eu ti-as recomanda :
Yasaka Sweden Classic - Yasaka Rakza 7 2.0mm FH - Yasaka Rakza 7 soft 2.0mm BH
Butterfly Primorac OFF- - Butterfly Sriver FX 1.9mm FH - Butterfly Sriver FX 1.9mm BH
Stiga Allround Classic - Stiga Boost TC 2.0mm FH - Stiga Boost TC 2.0mm BH
Donic Baum Sawtec - Donic Bluefire M3 2.0mm FH - Donic Bluefire JP 03 2.0mm BH.
Spor la treaba, sper ca ai de unde sa te inspiri
1. Mixt
2. Forehand
3. Innerforce ALC
Fh Tibhar Aurus Sound 1,9
Bh Tibhar Aurus Sound 1,9
Ai o combinatie super, doar ca nu poti juca defensiv decat punand capace sau facand joc de mijloc (taiate). Pentru atac este super, deci nu iti recomand sa schimbi nimic, ci doar sa faci antrenamente in a te obisnuii cu aceasta paleta care cu siguranta iti va satisface toate nevoile la masa !
- - - Actualizat - - -
Ma puteti ajuta cu o recomandare de lemn pentru fetele Nittaku Nodias/ Donic Coppa? Folosesc acum un Timo Boll All+ si se potriveste ok, dar mi se pare ca este putin prea incet. As vrea ceva mai rapid.
Va salut,
Din pacate nu cunosc aceste fete Nittaku Nodias, dar ce pot sa va spun este ca cele din gama Donic Coppa sunt niste fete reusite, acum depinde ce model aveti.
Lemnul este un foarte bun, care daca inca sunteti la inceput nu merita schimbat. Pentru un plus de viteza ajustati din fete.
O optiune ar fi sa incercati niste fete mai rapide gama Donic Bluefire, sunt cele mai apropiate de celebrele Butterfly Tenergy, atat ca spin cat si ca viteza, avand o textura a buretelui foarte asemanatoare.
V-as recomanda Donic Bluefire M2 2.0mm, sau Donic Bluefire JP 02 2.0mm, sunt sigur ca lipsa de viteza de care duceti nevoie acum se va compensa.
Spor la treaba !
Pentru lemnul Stiga Infinity VPS ce fete imi recomandati?
Multumesc.
Va salut,
Lemnul Stiga Infinity VPS este un lemn foarte, foarte bun. Pe el merg foarte bine atat fete chinezesti cu o duritate mare a buretelui cat si fete europene mai moi.
Eu v-as sugera sa incercati totusi niste fete mai moi, pentru mai mult control, daca sunteti la inceput. Totusi daca aveti miscari oarecum automatizate puteti sa puneti pe FH o fata mai tare si mai rapid gen Yasaka Rakza9 , Donic Bluefire M1, Stiga Calibra LT sau de ce nu Butterfly Tenergy 05 iar pe BH sa ramaneti la ceva mai soft, mai moale, de control ca Yasaka Rakza 7soft, Joola X-plode Sensitive, Joola Samba +, Donic Bluefire M3, JP 03, Stiga Boost TC sau de ce nu Butterfly Tenergy 05FX, 64FX, 80FX !
Spor la treaba !