Am achizitionat recent :
lemn :JOOLA CARBON OFF
fata FH : JOOLA SAMBA PLUS grosime de 2.0
fata BH : JOOLA MAXXX 500 grosmie de 2.0
Este prima paleta facuta din bucati , nu m-am aruncat la preturi mari fiind la inceput , joc binisor imi place sa trag si cu BH .
Ce parere ai despre cele alese ? si te-as ruga sa imi recomanzi si un setup .
Multumesc.
Salutare,
Nu stiu sa iți spun mare lucru despre combinația asta.. cu siguranta sare tare (cunosc a 2-a fața care este cea mai dura in gama ei) d.p.m.d.v. este o greseala mare alegerea pe care ai facut-o.
Iți voi argumenta in cateva randuri de ce consider ca este o greșeala mare
Faptul ca treci de la o paleta hobby (paleta gata asamblata din fabrica, destinata jocului de relaxare, parc, etc) care are o saritura slaba, inceata, fara forță, tocmai pentru ca nu se cere pretenții la acest tip de palete, iar pretul va fi întotdeauna mai mic fața de una profi, dar fiind mai accesibilă ca preț, se cumpară.
Din cauză ca ești obișnuit cu o paleta care sare încet, aceasta o vei simți ca o rachetă, iar primele mingi le vei expedia in ,,pereți,,. Problema nu ar fi asta, insa pe masura ce vei juca mai mult, vei observa ca e suficient sa pui paleta ca mingea să sară, iar asta mai tarziu se va transforma in automatism, care va fi greșit și o sa iți dai seama ,,progres?nd,, ca jucând cu jucatori tot mai buni nu reusesti sa întelegi efectele si nu mai ai posibilitatea sa progresezi, iar pentru asta va trebuii să o iei de la zero.
Iti recomand totuși să vinzi aceasta paletă sau să o ții pentru mai tarziu (aici intervine problema cu âmbatr?nirea cauciucului si pierderea din proprietăti), deci mai bine sa o vinzi sa se bucure altcineva de viteza ei si sa iți iei ceva mai controlabil.
Nu vreau să te sperii, dar iți spun așa pentru ca esti la prima paletă profi, care d.p.m.d.v. este foarte, foarte importantă, să fie aleasă cum trebuie, cu grijă, pentru că e important sa jucam cu ceva ce ne ajuta efectiv nu aparent.
Vorba unui clasic..
,,Toate sunt bune la timpul lor,,
Ca și recomandare.. sunt multe variante, poți citii din topicurile de mai sus, te poți regăsii ca multi alții acolo sau poti da un telefon.
Sper ca ți-am fost de ajutor.
Cu prietenie,