Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
buna seara,la ce pret oferi doua rasanter 47 second ?
As fi interesat si eu de două fețe second.
Salut George! Spune-mi, te rog, unde aș putea găsi/achiziționa un tub pentru culegerea mingilor de antrenament la fel ca cel pe care-l utilizezi tu? (tubul de plastic cu un mic resort la unul din capete) ?ți mulțumesc anticipat pentru răspuns și ?ți doresc baftă și spor în tot ce faci!
Va salut dl. Gheorghe,
Cred ca in Dedeman, sau in alte magazine de profileu doar il folosesc, nu stiu cine le face, dar sunt bune
![]()
Cu prietenie,
Luati legatura cu colegi din Bistrița,gasiti acolo,o zi buna.
multumesc,au ajuns fetele,va salut cu respect
Vă salut! Pentru lemn xiom stradivarius ar fi bine să pun xiom omega v pro și rakza 7soft . Mulțumesc!!
Salutare!
Tocmai ce mi au sosit niste fete DHS Neo 3 (red) 2.2 si 729 Super Fx (black) tot 2.2. Cu ele a venit si lemnul, un Yinhe Y15, am citit pe destule site uri ca sunt foarte decente lemnele.
Ce tip de lipici ar trebui sa folosesc pentru asambale? Si de unde as putea sa achizitionez? Sau cunosti vreun loc in Cluj unde as putea sa o montez?
Mersi !
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Salut Gabi. Daca ai nevoie de ajutor in Cluj, suna-ma 0744557647 - Tudor.
- - - Actualizat - - -
Il salut si pe Georgeabia astept sa ajung in București sa dam cateva mingi
![]()
Mersi mult pentru sfaturi! O sa vad cum merg fetele si daca nu ma obisnuiesc cu ele o sa le schimb.
Am reusit sa rezolv paleta cu ajutorul lui Tudor, un on foarte de treaba !
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Salut George. Știu că aveai ceva palete de test...nu ai întâmplătoruna cu vreun sendiș pe ea? Ai putea să o aduci sâmbătă la Targu Secuiesc?
Mersi![]()
Te salut! Ce antidot recomanzi pentru fetele sandtwich? ( ce fata? Si pe ce lemn?)Multumesc!
Salut, George! Am si eu o intrebare legata de noua serie de lemne de la Andro: din ce am inteles, noul lemn Andro TP_LIGNA CI OFF este echivalentul fostului Andro Ligna OFF, cu fibra de carbon in interior, langa nucleu. Cred ca ai si scris undeva pe forum ca asta e lemnul pe care il folosesti si tu. Asa e? Mersi mult!