Ce mai faceti, oameni buni?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Faci bine ca o duci bine...Dar esti sigur ca o duci bine unde o duci?noro a spus:de bine de rau,o duc bine.
record la lufturi...inseamna ca topspinul e nimicitor!vali a spus:da, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o data :lolno:
Fara suparare , dar pt asta exista Y!M ,Skype , Meebo si multe altele ! Deci ...Gabi-Mihaela a spus:Ce mai faceti, oameni buni?
Lufturile le-am facut eu , nu adversarii - plasamentul la minge mi-a fost dezastruosDado.daniel a spus:record la lufturi...inseamna ca topspinul e nimicitor!vali a spus:da, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o data :lolno:
:lol: ma refeream la topspinul dvs. dl. vali! Stiu sigur ca cine da luft la topspin din cand in cand, vrea sa imprime maxim de rotatie in dinamica mingiei, sa loveasca mingea tangential dar cu forta, si chiar daca se mai intampla si luftul, de obicei topspinul e nimicitor!vali a spus:Lufturile le-am facut eu , nu adversarii - plasamentul la minge mi-a fost dezastruosDado.daniel a spus:record la lufturi...inseamna ca topspinul e nimicitor!vali a spus:da, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o data :lolno:
...Hi5, mIRC... :crazy:furk a spus:Fara suparare , dar pt asta exista Y!M ,Skype , Meebo si multe altele ! Deci ...Gabi-Mihaela a spus:Ce mai faceti, oameni buni?
O deceptie? Glumesti! Eu sunt om de doar o deceptie?Orza Catalin a spus:mda,f interesant......ai avut vreo deceptie in ultima vreme???
Spune-mi GM, ca sa ma simt mai in largul meu...Esti foarte amabil.clickofmind a spus::lol: :lol: :lol: Cred ca este cel mai dulce subiect. Am senzatia ca doamna Mihaela a vrut sa ne "desprinda" putin de atmosfera mentalului din salile de antrenament. :lol: :lol: :lol: Chiar a picat bine intrebarea! :lol:
Eu sunt bine, multumesc de intrebare; anul acesta mi'am propus sa'mi petrec mai mult timp la masa de tenis ...
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...Mugurescu a spus:...Hi5, mIRC... :crazy:furk a spus:Fara suparare , dar pt asta exista Y!M ,Skype , Meebo si multe altele ! Deci ...Gabi-Mihaela a spus:Ce mai faceti, oameni buni?
Multumesc, Daniel! Esti un barbat adevarat.Dado.daniel a spus:doamna si-a facut datoria si a intrebat, daca a gasit doritori de vorba ce vina are dansa?![]()
I?i plac manelele?...Hi5, mIRC... :crazy:
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...
Deci...
Mugurescu a spus:I?i plac manelele?...Hi5, mIRC... :crazy:
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...
Deci...
Nu de alta, dar po?i gîși alinarea în a asculta una bun?, f?r? a ne mai întrebuin?a pe noi în a citi posturi/topicuri f?r? sens! (tip: cite?te suuuuus, suuuuus de tot pe pagina... era vorba de un forum despre TENIS DE MASA).
Cele bune!
P.S. Propun eliminarea de pe forum a acestor tipuri de postari, lipsite de valoare pentru comunitate, pentru aceasta exista blog-uri dedicate sau site-uri/forums pentru frustrati, manelisti sau jucatori de strip-balls. Multumesc anticipat pentru intelegere!