Intrebare la vreme de dimineata

Re: Intrebare la vreme de dimineata

de bine de rau,o duc bine.

noro a spus:
de bine de rau,o duc bine.
Faci bine ca o duci bine...Dar esti sigur ca o duci bine unde o duci? :D Am ales cea mai banala intrebare din lume, la care, de obicei, nu stim sa raspundem...

mda,f interesant......ai avut vreo deceptie in ultima vreme???

da, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o data :lolno:

vali a spus:
da, am avut ieri , cand am batut recordul la lufturi - si ca o concluzie "normala" am skimbat setupul inca o data :lolno:
record la lufturi...inseamna ca topspinul e nimicitor!

Gabi-Mihaela a spus:
Ce mai faceti, oameni buni?
Fara suparare , dar pt asta exista Y!M ,Skype , Meebo si multe altele ! Deci ...

Dado.daniel a spus:
vali a spus:
Lufturile le-am facut eu , nu adversarii - plasamentul la minge mi-a fost dezastruos

vali a spus:
Dado.daniel a spus:
vali a spus:
Lufturile le-am facut eu , nu adversarii - plasamentul la minge mi-a fost dezastruos
:lol: ma refeream la topspinul dvs. dl. vali! Stiu sigur ca cine da luft la topspin din cand in cand, vrea sa imprime maxim de rotatie in dinamica mingiei, sa loveasca mingea tangential dar cu forta, si chiar daca se mai intampla si luftul, de obicei topspinul e nimicitor!

doamna si-a facut datoria si a intrebat, daca a gasit doritori de vorba ce vina are dansa? :)

:lol: :lol: :lol: Cred ca este cel mai dulce subiect. Am senzatia ca doamna Mihaela a vrut sa ne "desprinda" putin de atmosfera mentalului din salile de antrenament. :lol: :lol: :lol: Chiar a picat bine intrebarea! :lol:
Eu sunt bine, multumesc de intrebare; anul acesta mi'am propus sa'mi petrec mai mult timp la masa de tenis ...

clickofmind a spus:
:lol: :lol: :lol: Cred ca este cel mai dulce subiect. Am senzatia ca doamna Mihaela a vrut sa ne "desprinda" putin de atmosfera mentalului din salile de antrenament. :lol: :lol: :lol: Chiar a picat bine intrebarea! :lol:
Eu sunt bine, multumesc de intrebare; anul acesta mi'am propus sa'mi petrec mai mult timp la masa de tenis ...
Spune-mi GM, ca sa ma simt mai in largul meu...Esti foarte amabil.
A picat bine intrebarea, zici? Unde? Pe masa sau in afara? :D
Iti doresc un an cum zici tu, mai mult timp la masa de tenis..., dar nu prea mult, totusi...

Dado.daniel a spus:
doamna si-a facut datoria si a intrebat, daca a gasit doritori de vorba ce vina are dansa? :)
Multumesc, Daniel! Esti un barbat adevarat. 😄
Sunt obisnuita sa-i tulbur pe unii, fie si cu intrebarile cele mai nevinovate. Oare daca intrebam altceva, mai picant, ei?
Las pentru alta data...O seara placuta! Un an bun! GM

...Hi5, mIRC... :crazy:
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...
Deci...
I?i plac manelele?
Nu de alta, dar po?i gîși alinarea în a asculta una bun?, f?r? a ne mai întrebuin?a pe noi în a citi posturi/topicuri f?r? sens! (tip: cite?te suuuuus, suuuuus de tot pe pagina... era vorba de un forum despre TENIS DE MASA).
Cele bune!
P.S. Propun eliminarea de pe forum a acestor tipuri de postari, lipsite de valoare pentru comunitate, pentru aceasta exista blog-uri dedicate sau site-uri/forums pentru frustrati, manelisti sau jucatori de strip-balls. Multumesc anticipat pentru intelegere!

Mugurescu a spus:
...Hi5, mIRC... :crazy:
Nu m-am suparat, nu ma supar niciodata pentru fleacuri...
Deci...
I?i plac manelele?
Nu de alta, dar po?i gîși alinarea în a asculta una bun?, f?r? a ne mai întrebuin?a pe noi în a citi posturi/topicuri f?r? sens! (tip: cite?te suuuuus, suuuuus de tot pe pagina... era vorba de un forum despre TENIS DE MASA).
Cele bune!
P.S. Propun eliminarea de pe forum a acestor tipuri de postari, lipsite de valoare pentru comunitate, pentru aceasta exista blog-uri dedicate sau site-uri/forums pentru frustrati, manelisti sau jucatori de strip-balls. Multumesc anticipat pentru intelegere!
:D Iar tu citeste mai sus: GENERAL. Propunerile si nemultumirile adreseaza-le adminului! Eu accept observatii numai de la admin in legatura cu postarile mele...Mi-ai multumit degeaba, nu te-am inteles. Nu inteleg niciodata rautatea gratuita. Nu te intereseaza intrebarea mea, ori nu stii sa raspunzi...e ok. Mergi mai departe...Nu te opri! Eu asa as face in locul tau.

Back
Sus