ITTF Pro Tour Grand Finals - Olympic Games Test Event,24 Nov 2011 - 27 Nov 2011,

Cum a spus comentatorul, Gao Ning epuizat campionii olimpici pe care sa-i bata la concursul asta, dupa ce l-a rupt pe genunchi pe Ryu Seung Min - 4:0.
Gao Ning are un stil ciudat, tine altfel paleta si se misca de parca sta, asa, cam ca Oh-Sang Eun. Totusi, mingea ajunge cu regularitate pe masa adversarului. Pe Ryu l-a spart cu serviciile fara efect bine mascate. Am obosit eu de cate ori l-am auzit pe comentatorul supra-entuziast zicand ca a dat "o plutitoare".
Xu Xin a pierdut ca fraieru' la Wang Hao, dupa ce a condus cu 3-1.

Merita vazuta finala la fete Liu Shiwen a "demontat-o" pe campioana mondiala en titre Ding Ning cu 4-0 dar parca nici scorul nu reflecta ce a fost la masa...

Yep ... au fost o gramada de puncte extraordinare in finala feminina ... si Ding Ning mi-a papat ceva banuti la pariuri ca n-a reusit sa ia macar un set :(

De aceea este frumos tenisul!!! La pariuri este foarte greu sa castigi mai ales cand jucatorii sunt apropiati ca valoare!! ex. Ma Lin contra Ma Long-este joc de 1,x,2. La acest meci poti merge la brodeala.

Ma Long - Wang Hao 4-2 se poate spune ca Ma long a jucat doua-doua adica doua seturi l-a zapacit pur si simplu pe Wang Hao apoi doua l-a luat mai cu duhul blandetii apoi iar doua distructive si gata :)

Castiga Jhang Jike-parca este putin mai rapid!!! Si Ma Long este super jucator!!! Oricum o finala de 23-23ani si cred ca cei doi o sa fie de nebatut in urmatorii 4-5 ani, asa ca o sa tot vedem finale cu aceiasi protagonisti Jhang Jike si Ma Long!!!!

Ma Long il bate pe Zhang Jike la Londra in cinci seturi (11-5, 9-11, 11-3, 11-4, 14-12) si obtine acest titlu a treia oara.
Astfel, egaleaza recordul compatritoului sau, Wang Liqin care are, de asemenea, trei titluri (1998-Paris, 2000-Kobe si 2004-Beijing).
Ma Long este neinfrant de peste 40 de meciuri. Ultima infrangere dateaza din iunie de la turneul Volkswagen China Open din Shenzhen cand a fost invins de Ma Lin.
Intr-o perioada de cinci luni, Ma Long a castigat 3 titluri ITTF Pro Tour: la Harmony China Open, la Open-ul Austriei si la Open-ul Suediei. Pe langa acestea, a mai castigat GAC Motors Asian Cup si Campionatul National al Chinei!
Va reveni el la Londra in 2012 pentru Jocurile Olimpice alaturi de Wang hao si Zhang Jike? Cu siguranta, raspunsul la aceasta intrebare a fost dat in finala de duminica de la ExCel Arena.
Ma Long vs. Zhang Jike
Din sapte intalniri anterioare, la nivel mondial, Ma Long a castigat sase. Singurul meci castigat de Zhang Jike a fost la Open-ul Quatar-ului din Doha, in martie 2008, cand cei doi s-au intalnit in sferturile de finala.
http://www.youtube.com/watch?v=jHutvKzLquY
spicuiri dintr-un articol de Ian Marshall

Ultima editare:
Back
Sus