Joc ca partener cine este interesat sa posteze aici

• Autor subiect Autor subiect i88
  • Dată creare Dată creare
Salut i88 putem juca impreuna, eu de obicei frecventez clubul de pe Fizicienilor ca e foarte aproape de mine.

oferta promotionala

oferta promotionala

Sal'tare! Pentru cei care au un pic de timp liber seara si pasionati de tenis de masă am o oferta speciala: in schimbul a o ora doua de tenis de masă ofer dupa meci direct proportional cu bataia pe care o iau cate o bere! locatie București:

cand ne intalnim ciprian sa jucam numai ca eu am doar 17 ani si nu beau bere :)) asa ca daca vrei jucam pe coca-cola de meci castigat de mine si daca castigi tu iti dau bere :) si in legatura cu ce am postat prima oara,eu vreau sa fiu partener pt cei care doresc , dar pe bani,care doresc sa posteze si ne intelegem la ce tarif/ora,si doar in bucuresti,pe langa asta caut si echipa div B , A , cu salariu +prime de joc.

sfinxu a spus:
Salut i88 putem juca impreuna, eu de obicei frecventez clubul de pe Fizicienilor ca e foarte aproape de mine.

sfinxule ai uitat sa precizezi de unde esti,eu sunt din bucuresti,sau daca esti din bucuresti nu am auzit de clubul fizicienilor ..

i88 a spus:
cand ne intalnim ciprian sa jucam numai ca eu am doar 17 ani si nu beau bere :)) asa ca daca vrei jucam pe coca-cola de meci castigat de mine si daca castigi tu iti dau bere :) si in legatura cu ce am postat prima oara,eu vreau sa fiu partener pt cei care doresc , dar pe bani,care doresc sa posteze si ne intelegem la ce tarif/ora,si doar in bucuresti,pe langa asta caut si echipa div B , A , cu salariu +prime de joc.

Hmmm, pentru ce zici tu aici ar trebui sa fii extrem de bun..............

i88 a spus:

Cand ne intalnim sa jucam?? Eu sunt disponibil seara in cursul saptamanii; eventual in IDM . Poti sa imi raspunzi pe adr. de mail pe care o gasesti la profil

am shi eu o intrebare i88 daca esty asa de bun precum spui dc nu esty legitimat sau joci la vreun club din romania???????? rog raspuns
aaaaa shi inca o chestie cum te cheama?????????

Pentru i88 , Clubul se afla pe str. Fizicienilor , nr 15 parca , "Club Galion" , au doua sali de mese de tenis (bunute as spune). Strada Fizicienilor e aproape de piata Salajan (in București evident), tariful e unic 7 RON/ora.

Hmmm, pentru ce zici tu aici ar trebui sa fii extrem de bun..............
filo nu sunt extrem de bun,joc de 6 ani tenis de masă de performanta,si cunosc si stiu jocul.

Mihai Pingpongistu a spus:
am shi eu o intrebare i88 daca esty asa de bun precum spui dc nu esty legitimat sau joci la vreun club din romania???????? rog raspuns
aaaaa shi inca o chestie cum te cheama?????????

Mihai, 1 Nu am spus ca sunt bun.2 Nici ca sunt legitimat la vre un club n-am spus.Uitate la posturile de mai sus si ai sa vezi ca nu am scris nimic.
Da sunt legitimat dar deocamdata nu sunt legitimat in bucuresti.Ma cheama George :) atat iti spun .. si ca am fost coleg cu Cazacu Alexandru si cu Ilie Alexandru cand am luat argintul la nationale :P

Mihai, 1 Nu am spus ca sunt bun.2 Nici ca sunt legitimat la vre un club n-am spus.Uitate la posturile de mai sus si ai sa vezi ca nu am scris nimic.
Da sunt legitimat dar deocamdata nu sunt legitimat in bucuresti.Ma cheama George :) atat iti spun .. si ca am fost coleg cu Cazacu Alexandru si cu Ilie Alexandru cand am luat argintul la nationale :P
Inseamna ca ai jucat la css1 Pajura club unde joc shi eu iar in echipa aia erau Cazacu,George Durdun,Ilie Alexandru ( Oaca ),Dasoveanu Liviu ( aparator ) shi a doua rezerva fiind actualul meu coleg de echipa Constantin Laurentiu care joaca cu mine in echipa,iar pe mine poate ma stii sub porecla mea data de NEA POPICA (antrenorul tau daca zici ca ai luat argintul la echipe) BICICLETA
P.S eu eram la inceput atunci abia venisem.

Shi presupun ca te cheama Durdun George, intradevar esty bun dar nu pt divizia A, iar in B ai face fata.

Bicicleta ce vrei sa spui ca nu fac fata in A?Daca incep sa ma antrenez fac fata cre :) :P

JOOLA J.Rosskopf
MARK V 30 red
MARK V 30 black

nush george ca e greu in A sunt jucatori f buni da cred ca daca ai juca cum jucai acum vreo 2 ani ai face fata.
Da deocamdata nu prea ai unde sa te antrenezi asta e ideea.
Oricum eu iti urez bafta shi sa ajungi cat mai sus posibil.

i88 a spus:

hai spune-ne si noua tarifele ca ne-ai facut curiosi

multumesc

Si eu as fi interesat , cam cit timp ar trebui sa inveti o miscare completa , de ex : topspin de forehand sau de backhand

vreau shi eu sa predau lectii 200 roni ora ca sunt jucator de bundesliga ce stiti voi :lol: :lol: :lol: :lol: CRED CA V-ATY DAT SEAMA CA GLUMESC
:lol: :lol:

vreau shi eu sa predau lectii 200 roni ora ca sunt jucator de bundesliga ce stiti voi :lol: :lol: :lol: :lol: CRED CA V-ATY DAT SEAMA CA GLUMESC
:lol: :lol:

poate iti sparg fata aia...:))))

Back
Sus