Mihaita, renunta omule, odata la scrisul asta tampit cu sh, y, tz. Este groaznic de enervant. Vrei sa scrii cu diacritice, instaleaza-zi de la regional settings tastatura pentru limba romana si scrie cu ?, ?, ?, ?, ? cât vrei tu. :!:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
valentin a spus:hai spune-ne si noua tarifele ca ne-ai facut curiosii88 a spus:cand ne intalnim ciprian sa jucam numai ca eu am doar 17 ani si nu beau bere) asa ca daca vrei jucam pe coca-cola de meci castigat de mine si daca castigi tu iti dau bere
si in legatura cu ce am postat prima oara,eu vreau sa fiu partener pt cei care doresc , dar pe bani,care doresc sa posteze si ne intelegem la ce tarif/ora,si doar in bucuresti,pe langa asta caut si echipa div B , A , cu salariu +prime de joc.
multumesc
valigti a spus:Si eu as fi interesat , cam cit timp ar trebui sa inveti o miscare completa , de ex : topspin de forehand sau de backhand
Baronu' a spus:Stimabili Domni !!!
Nici acum nu reusiti sa intelegeti faptul ca mesajul lui " i88 " este unul cat se poate de serios !!! "vreau sa fiu partener pt cei care doresc , dar pe bani "....mai lasati odata "berile si mistoul asta fara sens" pt. ca un sportiv de 17 ani are nevoie de sustinere materiala sa poata continua ceea ce a inceput,nu are nicidecum nevoie de Caterinca dv, NU credeti?
Eu unul il apreciez pentru curaj si initiativa !
De ce spun ca il apreciez pentru curaj, pentru ca iata nici nu a reusit sa-si exprime punctul de vedere si deja a fost luat peste picior !
Iar pentru initiativa il apreciez pentru ca e o modalitate cinstita si cat se poate de inteleapta de a castiga cativa bani pentru echipament !!!
Bravo George !
valentin a spus:baronule, sunt de acord cu tine dar in parte
daca vrei sa ai o initiativa curajoasa ar trebui sa o faci cu cap si complet. daca tot avea de transmis mesajul asta trebuia sa spuna in ce conditii vrea sa joace, pe cati bani si ce oferta in suma respectiva (are sau nu aptitudini padagogice, ofera material spre testare, ofera sfaturi legate de echipament, antrenament, pregatire fizica, etc.)
probabil ca varsta nu-l ajuta sa faca treaba pana la capat.
pe de alta parte, inteleg ca acum nu prea joaca intr-un mod organizat, poate ca ar fi trebuit sa fie un pic mai defensiv si sa caute un loc de joaca mai intai. cred ca daca ar fi jucat o data pe saptamana cu tine, indiferent de nivelul lui, i-ar fi prins tare bine