ÎNCHIS Joola Dynaryz ACC

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Anunt valabil. Joola Dynaryz ACC, a fost cumparata de la importatorul autorizat Joola. Perechea acesteia, de culoare rosie, a fost vanduta anterior, fara poza si fara sa se planga cumparatorul. Nu cred ca pe acest forum cineva isi permite sa vanda produse contrafacute. Ar fi o jignire la adresa membrilor. O zi buna va doresc!

Anunt valabil. Joola Dynaryz ACC, a fost cumparata de la importatorul autorizat Joola. Perechea acesteia, de culoare rosie, a fost vanduta anterior, fara poza si fara sa se planga cumparatorul. Nu cred ca pe acest forum cineva isi permite sa vanda produse contrafacute. Ar fi o jignire la adresa membrilor. O zi buna va doresc!
S-au mai vândut produse contrafăcute... In general clone de Viscaria, zhang jike...
Daca nu ma înșel, regulamentul forumului nu precizează ca excepție de la regula de a atasa fotografii cu produsul, situația in care între o față /lemn este nou, in ambalaj nedesfacut...
Acum rămâne la latitudinea dvs daca vreți sa va vindeți produsul sau va așteptați ca cumpărătorii sa meargă pe "încredere"...

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Dacă Rares Pârjol garantează pentru el 😊 atunci iau eu Joola Dynariz acc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus