As dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
As dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?
un forum intreg vorbeste despre astaDaca esti amabil Krazilec, imi poti spune si mie care sunt diferentele intre o paleta facuta pe bucati si una gata asamblata?
Si pe acest site gasesti palete profesionale in stare exceptionala si la preturi foarte bune, adica mai mici decat "din magazin"...recomand oricand achizitionarea unei palete profesionale, indiferent de firma, inaintea unei palete pre-asamblate...indiferent de firma.As dori sa imi achizitionez echipament nou ( paleta asamblata, minge) deoarece cel vechi s-a deteriorat si "jonglez" pe langa Joola si Butterfly! Ce sfaturi imi dati?