AmaTur: Turneu A "Jubiliar", Fălticeni - 23.12.2017

Cazare;
-
1. Internat Colegiul Agricol "Vasile Lovinescu"-camere moderne,paturi/camera,40 lei camera-
2.Hotel Turist -camere 2 paturi- 80 lei/camera-mentionati ca sunteti de la t.d.m.-

Dl Cozma,datorită faptului ca nu am jucat de o perioada lunga de timp și ca voi venii cu o paleta ?mprumutată,as dorii dacă se mai poate transferul la categoria OPEN? Multumesc

Dl Cozma,datorită faptului ca nu am jucat de o perioada lunga de timp și ca voi venii cu o paleta ?mprumutată,as dorii dacă se mai poate transferul la categoria OPEN? Multumesc

M am consultat cu dl Giosan care citise deja postarea ta si mi a zis ca din pacate nu e posibil.Sunt convins de veridicitatea celor relatate de tine aici dar consoleaza te cu ideea ca vei juca doua concursuri si vei intalni jucatori adevarati.Bafta!

Va salut din nou,Iliuta Adrian din Sannicolaul-Mare/Timis,la începatori ;bineinteles

Va salut din nou,Iliuta Adrian din Sannicolaul-Mare/Timis,la începatori ;bineinteles

Daca mai este posibil, Calancea Dragos - Incepatori - Siret
Multumesc,

Grosan Nicu din Piatra Neamț la elite si Bubulac Cristi la open. mulțumesc

Barsa Ioan , Moinesti la Elite

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

Back
Sus