Judetean / București / 06 - oct - 2007

Turneul s-a incheiat , bineinteles ca nu am reusit sa ne incadram in timpul aferent cu toate eforturile facute , am depasit cu o ora timpul alocat , in fapt durata fiind de 6 ore .
Ca niciodata, totul a decurs normal si fara discutii , lucru de care ma bucur nespus.
Imi pare rau ca fiind totul din scurt (2 zile) nu am avut timp sa gasesc sponsor care sa ofere niste premii cit de mici dar cu valoare mare pentru cei mai bine clasati .
Multumesc domnului Florin Micu pentru ajutor, veche cunostiinta a AMATouR-ului fara de care nu era posibila nici premierea cu diplome.
Tot asa ii mltumesc si lui Aurel Onut alias Visco care filmeaza tot de vre-o 2-3 editii , si la urmatoarele intilniri avem inregistrarile .
Multumesc tuturor participantilor pentru intelegerea de care au dat dovada in sala si pentru prezenta .

CLASAMENTUL :

Locurile 1 - 4

George Vaduva
Bogdan Trifu
Viorel Dascalasu
Alex Ciobanu

Locurile 5 - 8

Constantin Motoroi
Ovidiu Panea
Razvan Popa
Sandu Alexandru

Locurile 9 -16

Marius Popa
Sandu Andrei
Eugen Dona
Valentin Mircea
Silviu Nicolae
Alexandru Mircea
Cosmin Fodoran
Mihai Angelescu

Punctajul pentru acest turneu va fi dat de Claudiu Iacob ( filo) si restul clasamentului de la locul 16 in jos .

Toate pozele de la acest turneu le gasiti pe : ftp://82.78.42.210/ user gti password gti123.

.

bv

bv

Mi-a placut concursul . Bv pentru concurenti si pentru organizator. Cred totusi ca era mai frumos daca participantii mai ramaneau , era totusi un turneu local, arata cam goala sala in final , iar meciurile cele mai frumoase au venit la sfarsit; plus ca si jucatorii se simt impulsionati daca publicul e mai numeros ; asta cred eu , poate altii au alte pareri. Per total a fost un concurs mai bun decat cele anterioare si sa speram ca se va urma linia asta ( fara certuri si nemultumiri ) . Bv baieti , bv Vali .

P.S. : Vali , poti sa folosesti Picasa pentru poze ... le pui pe serveru' google si nu mai ai nevoie de ftp , sunt mai usor accesibile si poti sa le vezi si slideshow nu tre' sa down pe fiecare in parte

Se pare ca au fost multi jucatori buni, poate veniti si pe la alte turnee;
Cit a fost scorul in finala?

Scorul in finala a fost 3-0, oricum, s-a jucat bine de tot. A fost un super concurs care s-a desfasurat in super conditii. Bv tuturor si mai ales organizatorului!

La sfaturile lui Laurentiu am dld picasa si am creat un album acolo
[PICASA="valigti"]TurneuBucurești061007[/PICASA]
http://picasaweb.google.com/valigti
da... e mai usor acolo de vazut .

Florin , finala s-a terminat cu 3-0 , dar intradevar au fost meciuri frumoase .

Back
Sus