La minge straina in zona de joc se striga “Stop”?

Este logic a opri jocul şi pentru mingile căzute în ţarc întrucât fiind atent la mingea ta, şi absorbit de dinamica jocului la masa ta, se poate întâmpla să te accidentezi destul de tare călcând pe mingea care intră în ţarc (entorsă, fractură, alunecând pe minge să cazi cu capul de colţul/marginea mesei etc). Eu aş mulţumi din suflet dacă colegul ar opri mingea pentru că a văzut o altă minge în spaţiul de joc, în spatele meu, întrucât cum aş putea să văd ce se întâmplă în spatele meu?! Chiar dacă punctul de la masa noastră ar fi clar spre a fi câştigat de mine. Asta întrucât mi se pare mai important să nu mă accidentez decât să câştig acel punct. Şi aş considera că sunt protejat de atenţia colegului
Postarea a fost unită automat:

Cam sensibili sportivii din ziua de azi ....ai dreptate ...posibil sa faci entorsa și dacă calci pe o monedă 😂

Postarea a fost unită automat:

Cam sensibili sportivii din ziua de azi ....ai dreptate ...posibil sa faci entorsa și dacă calci pe o monedă 😂
Probabil legătura cu subiectul, la acest mesaj, este una ţâşnită din prea plinul sufletului tău într-ale umorului, ... Care o să ţină, la tine, prietene, până o să descoperi că ai menisc, articulaţii, că uneori gravitaţia şi legile fizicii nu pot fi învinse chiar şi dacă eşti din Giroc. Trebe numa'să ai un pic de răbdare. Şi dacă e adevărată vârsta afişată pe ID, nici măcar nu trebuie să aştepţi prea mult!
Dar dacă înainte de acest mesaj dădeai un search pe google cu denumirea "accidentări în tenis de masă" şi alegeai scţiunea "videoclipuri", te dumireai mai uşor şi mai repede.
Uite, las aici un link, la mişto, mai sunt şi altele ()

Şi acum, imaginează-ţi că pe lângă toate astea, şi în toată dinamica unei accidentări, ai călcat şi peste o minge care ţi-a venit în ţarc de pe undeva de pe acolo...

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus