AmaTur: Turneu B "Lacul fără fund", Ocna Sibiului - 16.02.2020

Raspuns la postarea cu nr.153
Am citit integral doar penultima propozitie din amestecatura de litere si semne de puncuatie puse alandala din punct de vedere gramatical. " DE CE SA NE COMPLICAM VIATA AIUREA CU LUCRURI INUTILE". Mare adevar ai grait cugetatorule! Frustrarile sa continue sa te insoteasca zi de zi! Subiect inchis! Am consumat si asa prea multa energie fara rost! Vei intelege ce am scris cand vei fi mai batran, adica dupa 70 de ani!

Nu cred ca te cunosc, însă uit?ndu-mă la ce vârstă ai și la faptul ca ești din Sibiu, trebuie sa spun ca îmi este rușine ca suntem din același loc. Dai dovada de foarte multe neajunsuri la varsta ta. Nu o sa comentez disputa dintre domnul Adonis și domnul Cristian. Spun doar ca nu ai înțeles ca ai obligația morala sa respecti pe cineva mai in vârstă ca tine(sa nu mai vorbim de rezultate obținute în acest domeniu). ?nvata sa citești după aceea sa judeci lucrurile și doar după aceea sa ?ți spui părerea(si asta dacă ști ca ceea ce spui e relevant) Spor

Nu cred ca te cunosc, însă uit?ndu-mă la ce vârstă ai și la faptul ca ești din Sibiu, trebuie sa spun ca îmi este rușine ca suntem din același loc. Dai dovada de foarte multe neajunsuri la varsta ta. Nu o sa comentez disputa dintre domnul Adonis și domnul Cristian. Spun doar ca nu ai înțeles ca ai obligația morala sa respecti pe cineva mai in vârstă ca tine(sa nu mai vorbim de rezultate obținute în acest domeniu). ?nvata sa citești după aceea sa judeci lucrurile și doar după aceea sa ?ți spui părerea(si asta dacă ști ca ceea ce spui e relevant) Spor

Nu intotdeauna varsta trecuta la profilul de pe forum corespunde cu cea din buletin, desi ne ajuta macar orientativ cand anume sa folosim pronumele de politete.
La randul meu, te rog, nu te grabi cu judecatile de valoare fara sa ai o idee de ansamblu asupra situatiei.

Consider ca lucrurile care trebuiau sa fie spuse s-au spus, Adonis și a cerut scuze pentru neplacerile create, Cristi a inteles ca rigoarea solicitata la modul in care se face inscrierea ajuta atat organizatorii, cat si jucatorii.
Cu acceptul lui Adonis, o sa inchid topicul sa se linisteasca lucrurile pana la viitorul turneu sibian, unde sper sa fiti capabili sa va strangeti cu totii mainile.
Multumesc!

Back
Sus