Lamurire grosime burete?!

gelcu

active member
senior
Scor reacție
3
Locație
Cluj-Napoca
Stiti cum este ... fiecare cu apasarile lui :). Concret, fetele Donic Acuda pot avea 1.8, 2.0 si max. Am auzit mai multe variante dar nicaieri nu am vazut negru pe alb - cat este acest max?

Merci mult!

2,2 mm...parca erau si de 2,3...

Stiti cum este ... fiecare cu apasarile lui :). Concret, fetele Donic Acuda pot avea 1.8, 2.0 si max. Am auzit mai multe variante dar nicaieri nu am vazut negru pe alb - cat este acest max?
Merci mult!
Max inseamna ca burete+cauciuc = 4mm, deci depinde de grosimea topsheet-ului, dar se invarte in jur de 2.2, 2.3.

Merci mult!

Max am eu pe un Acuda S3. Grosimea buretelui este de 2,3 mm

Max inseamna ca burete+cauciuc = 4mm, deci depinde de grosimea topsheet-ului, dar se invarte in jur de 2.2, 2.3.
Exact asa. Daca topsheetul are pips-ii scurti si este subtire, atunci max poate fi chiar 2,4mm. Erau de la Stiga ceva fete pentru lipirea cu speedglue cu 2,4.

Eu zic ca au 2.2 asta e parerea mea ca si eu joc cu max de cand ma stiu... la stiga erau almana sound care erau de 2.3

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus