Ii rog pe colegii din zona/depresiunea Gheorgheni ca sa ma ajute (cine are) cu un nr. de telefon de la cei inscrisi in postul citat. (Nu in public, ci pe mesaj privat, facebook, messenger, sms - whatsup n-am numai..)
Multumesc anticipat.
Multumiri lui Bedo, se pare ca vin si cei doi baieti...
La Open stiam de un coleg care s-a intins prea mult la un topspin marti-miercuri, dar intre timp mi-a confirmat ca-si pastreaza si rezervarea de la hotelul din Gheorgheni... Despre altii numai informatia standard o stiu: vor sa vina.
Se mai poate si ca sa fi vorbit prea repede dimineata si sa fiu nevoit si sa-mi cedez locul catre Wild Card Simeria... Asta e,

daca am inteles bine, si Dansul si-a facut deja rezervare.
---
Apropo, in ultimele saptamani am auzit multe de la colegi ca nu e bine fara superioare, ca nu e bine cu legitimati, dar nici open amestecat cu amatori, nici cu juniorii superbuni, etc., etc., ba sa se termine turneul in timp decent, ba sa avem multe jocuri, daca s-ar putea chiar si in jur de zece, turneul sa se termine in jertfa acestuia linistit si dupa miezul noptii, sa restrangem aglomerarea turneelor, marind chiar si contributia de participare, dar sa si primim pe toti doritorii.
In consecinta, daca si Kantor soseste la fata locului pana la orele 11.oo, ii invit cu drag pe colegii din Mureș, Sibiu, Harghita, Covasna si Brașov (desigur, pe cei care n-au meci la ora respectiva) ca sa ne spunem pasul reprezentantului nostru in boardul coordonatorilor. O sa avem 1o minute la dispozitie (de la 11:15).
Locul sedintei: langa standul Androgir.
Cine nu se prezinta (dintre openisti) degeaba imi spune data viitoare ca sa-i transmit doleanta lui Ocsi sau celorlalti din conducere.
O dupa-masa faina va doresc, si aveti grija pe drum!
+ don't forget:
Iar de mancat se cam manca aici, pe drumul dintre Gheorgheni si Praid, un pic dupa polul frigului (Joseni), la Borzont:
http://basafogado.com/en/