AmaTur: Turneu A Lăzarea (Gheorgheni) - 09.02.2019

Petrescu Claudiu și Aanei Cristian .Putna. Open. Mulțumesc .

Inscrieri Elite-Open - on 1/26/2019 at 7:45:24 PM
1. Gogu Gabriel, Cluj Napoca, 61 - 44.08 - EW
2. Enciu Alexandru, Slobozia, 1 - 43.4 - EL
3. Simon Csaba, Targu Mureș, 192 - 41.83 - E
...
70. Dinu Gheorghe, București, 287 - 17.79 - AW
71. Pall Jozsef Attila, Sanpaul, 2295 - 10.9 - A
72. Erdos Ferenc, Miercurea Ciuc, 5013 - 0 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Dabacan Dorin, Târnaveni, 441 - 32.22 - O
2. Petrescu Claudiu, Putna, 475 - 18.23 - A
3. Aanei Cristian, Putna, 801 - 15.13 - A

Inscrieri Avansati-Incepatori - on 1/26/2019 at 7:46:03 PM
1. Szanto Lajos, Miercurea Ciuc, 262 - 19.91 - A
2. Tamas Szilard, Miercurea Ciuc, 319 - 19.48 - A
3. Fotia Iulian, Bacău, 227 - 19.27 - A
...
106. Man Sergiu, Targu Mureș, 5011 - 0 - A
107. Gabor Attila, Targu Mureș, 5012 - 0 - A
108. Miklos Botond, Miercurea Ciuc, 5013 - 0 - A
-----------------------------------------
Lista de asteptare:
1. Minca Paul, Comănești, 5015 - 0 - A
2. Damian Mircea, Bistrița, 306 - 19.36 - A
3. Spaller Tiberiu, Nasaud, 424 - 19.03 - A
4. Damian Vasile, Nasaud, 1149 - 10.53 - A
5. Nechiti Dumitru, Nasaud, 5002 - 0 - A
6. Hajnal Attila, Lazarea, 5016 - 0 - A
7. Darjan Daniel, Brașov, 518 - 16.94 - A
8. Benedek Zoltan, Gheorgheni, 1643 - 5 - I
9. Benedek Alex, Gheorgheni, 1605 - 7.5 - I
10. Urzica Ioan, Toplita, 1485 - 16.4 - A
11. Veress Arpad, Miercurea Ciuc, 985 - 15.08 - A
12. Tirlea Gheorghe, Brașov, 2540 - 8.4 - I
13. Cir Florin, Razboieni, 1752 - 8.1 - I
14. Bumbu Pavel, Razboieni, 408 - 18.89 - A
15. Malnasi Eke Ferenc, Toplita, 1980 - 6 - I
16. Iliescu Lucian, Toplita, 2280 - 6 - I
17. Homana Marius, Stremt, 1224 - 12.65 - A
18. Vicovanu Petru, Horodnic de Jos, 496 - 18 - A
19. Kurennoi Andrei, Moldova, 611 - 17.14 - A
20. Nitu Serban, Paulesti, 285 - 17.61 - AW
21. Movileanu Neculae, Brașov, 632 - 13.07 - A
22. Kovacs Eduard, Balan, 1624 - 16 - A
23. Petra Ioan, Balan, 1888 - 5 - I
24. Buraciuc Cornel, Nasaud, 2427 - 8.9 - I

Am un amic care ma ajuta des (scuze celor care deja au apelat la aceasta cunostinta comuna) in a afla unde anume ne ducem, asa a fost si in aceasta dimineata.
Iata:

(PS: dl. Heja mi-a promis ca revenim si cu info pt. cazare, max. marti.)

Despre localitate:

Lăzarea (?n maghiară: Sz?rhegy) este o comună în județul Harghita, Transilvania, România, formată din satele Ghiduț și Lăzarea (reședința).

Conform recensăm?ntului efectuat în 2011, populația comunei Lăzarea se ridică la 3.424 de locuitori, în scădere față de recensăm?ntul anterior din 2002, când se înregistraseră 3.607 locuitori. Majoritatea locuitorilor sunt maghiari (96,38%), cu o minoritate de români (1,14%). Pentru 1,55% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută. Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt romano-catolici (95,15%), cu o minoritate de ortodocși (1,26%). Pentru 1,61% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională.

Pe teritoriul satului Lăzarea (?n maghiară Gyergy?sz?rhegy), reședința comunei există situl arheologic de la Lăzarea - Castelul Lazăr. în cadrul acestui sit s-au descoperit mai multe așezări.

Monumente istorice:
Castelul L?z?r (locul unde a locuit familia L?z?r și unde este amenajat un muzeu)
Biserica romano-catolică
Mănăstirea Franciscană

Personalități:
Ioan Căianu (?n maghiară K?joni Janos, latinizat '?Johannes Caioni?) (n. 8 martie 1629, Căianu Mic - d. 25 aprilie 1687, Lăzarea), muzician, folclorist, constructor și reparator de orgi, umanist, ?o adevărată minune a epocii sale?, renascentist și precursor al iluminismului în Transilvania.

Altitudine
777 m.d.m.

Populație (2011)
- Total 3.254 locuitori satul, 3.424 comuna

Am un amic care ma ajuta des (scuze celor care deja au apelat la aceasta cunostinta comuna) in a afla unde anume ne ducem, asa a fost si in aceasta dimineata.
Iata:

Despre localitate:

Lăzarea (?n maghiară: Sz?rhegy) este o comună în județul Harghita, Transilvania, România, formată din satele Ghiduț și Lăzarea (reședința).

Conform recensăm?ntului efectuat în 2011, populația comunei Lăzarea se ridică la 3.424 de locuitori, în scădere față de recensăm?ntul anterior din 2002, când se înregistraseră 3.607 locuitori. Majoritatea locuitorilor sunt maghiari (96,38%), cu o minoritate de români (1,14%). Pentru 1,55% din populație, apartenența etnică nu este cunoscută. Din punct de vedere confesional, majoritatea locuitorilor sunt romano-catolici (95,15%), cu o minoritate de ortodocși (1,26%). Pentru 1,61% din populație, nu este cunoscută apartenența confesională.

Pe teritoriul satului Lăzarea (?n maghiară Gyergy?sz?rhegy), reședința comunei există situl arheologic de la Lăzarea - Castelul Lazăr. în cadrul acestui sit s-au descoperit mai multe așezări.

Monumente istorice:
Castelul L?z?r (locul unde a locuit familia L?z?r și unde este amenajat un muzeu)
Biserica romano-catolică
Mănăstirea Franciscană

Personalități:
Ioan Căianu (?n maghiară K?joni Janos, latinizat '?Johannes Caioni?) (n. 8 martie 1629, Căianu Mic - d. 25 aprilie 1687, Lăzarea), muzician, folclorist, constructor și reparator de orgi, umanist, ?o adevărată minune a epocii sale?, renascentist și precursor al iluminismului în Transilvania.

Altitudine
777 m.d.m.

Populație (2011)
- Total3.254 locuitori satul, 3.424 comuna
Cred că singurul,sau printre singurii organizatori din acest circuit care se implică atât de mult la fiecare turneu pe care îl organizează,atât din punct de vedere tehnic cât si din punct de vedere emoțional. Apreciem, ne-ați câștigat de mult respectul cu fiecare turneu frumos. Să ne revedem cu bine.

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

Iata:

Despre localitate:

Monumente istorice:
Biserica romano-catolică
Mănăstirea Franciscană

Personalități:
Ioan Căianu (?n maghiară K?joni Janos, latinizat '„Johannes Caioni”) (n. 8 martie 1629, Căianu Mic - d. 25 aprilie 1687, Lăzarea), muzician, folclorist, constructor și reparator de orgi, umanist, „o adevărată minune a epocii sale”, renascentist și precursor al iluminismului în Transilvania.

Altitudine
777 m.d.m.

Populație (2011)
- Total 3.254 locuitori satul, 3.424 comuna

... iar cei care doresc sa se destinda au aceasta posibilitate in orasul Toplita( 20 de minute de Ditrau, GeluBV face in 12 minute) la centrul Wellness SPA Banffy. Sotiile, iubitele, amantele vor aprecia acest centru, iar in acest timp noi putem juca linistit. Astfel va fi multumita si capra, dar si varza va ramane!!! Recomandarea mea este un week-end deosebit la Wellness SPA Toplita, combinat cu un turneu A -Lazarea!!! ...sa nu uitam de partia de SKI din Toplita!!! O zi faina va doresc.

ne-ați câștigat de mult respectul cu fiecare turneu frumos.

Merci frumos, Patrick.

Sa stii ca multi organizatori au si respectul meu ca participant, multi depun multa energie. Dar toti cei care pun la cale un turneu merita respectul nostru, al tuturor + si sprijinul. Restul nu depinde de noi, cei mici, sunt chestii si detalii de sistem. Ma intelegi, asa cred.

(Ai o revansa de luat. Poate prindem impreuna inferioara lui Csabi S.) :)

Am si fost intrebat pe privat, deci:

Posibilitati de cazare:

Cel mai aproape de sala de sport (sporturilor) din Lazarea gasiti aceste pensiuni din localitate:

Pensiunea Castel:
http://www.cazareinsecuime.ro/pensiuni/245-lazarea/532-pensiunea-si-restaurantul-castel.html

Pensiunea Fenyő (google-translate: Bradul):
http://www.pensiuneafenyo.ro/ro/

La 10 km:

Pensiunea Erdős (Paduroasa s-ar traduce), intr-un spatiu frumos, in extravilanul Ditraului:
http://www.erdospanzio.ro/

La circa 5 km:

Cu stele diferite, in Gheorgheni:

Hotel Astoria:
http://www.astoria-hotel.ro/contact

Hotel Rubin:
http://www.rubinhotel.ro/main.php?lang=ro&t=

Pensiunea Lazar:
https://www.lazarpanzio.ro/ro/

Iar de mancat se cam manca aici, pe drumul dintre Gheorgheni si Praid, un pic dupa polul frigului (Joseni), la Borzont:
http://basafogado.com/en/
(atentie, trolli, etc: bucatarie secuieasca, homepage cu steag secuiesc) :)

... iar cei care doresc sa se destinda au aceasta posibilitate in orasul Toplita( 20 de minute de Ditrau, GeluBV face in 12 minute) la centrul Wellness SPA Banffy. Sotiile, iubitele, amantele vor aprecia acest centru, iar in acest timp noi putem juca linistit. Astfel va fi multumita si capra, dar si varza va ramane!!! Recomandarea mea este un week-end deosebit la Wellness SPA Toplita, combinat cu un turneu A -Lazarea!!! ...sa nu uitam de partia de SKI din Toplita!!! O zi faina va doresc.

Vladoiu Gelu ...open Brașov

Merci frumos, Patrick.

Sa stii ca multi organizatori au si respectul meu ca participant, multi depun multa energie. Dar toti cei care pun la cale un turneu merita respectul nostru, al tuturor + si sprijinul. Restul nu depinde de noi, cei mici, sunt chestii si detalii de sistem. Ma intelegi, asa cred.

(Ai o revansa de luat. Poate prindem impreuna inferioara lui Csabi S.) :)

Așa este,înțeleg foarte bine.Cu siguranță va fi un turneu ca la carte,cu o atmosfera frumoasă ca de obicei. Dacă picăm,sper să nu se repete rezultatul de la Dumbrăveni,de atunci v-am mai studiat jocul

Trimis de pe al meu SM-A530F folosind Tapatalk

Back
Sus