AmaTur: Turneu A Lăzarea (Gheorgheni) - 09.02.2019

Din păcate nu am găsit până acum o varianta convenabilă privind deplasarea așa că mă retrag din timp: Zamblau Ionuț, EO, Cluj

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Multumesc frumos pentru verificarile efectuate deja in ce priveste posibile retrageri. Actualizez listele un pic mai tarziu.

Au intrat pe listele principale:

Dabacan Dorin, Târnaveni
Petrescu Claudiu, Putna
Aanei Cristian, Putna
Tokos Pal, Odorheiu Secuiesc

(E-O)

Damian Mircea, Bistrița
Spaller Tiberiu, Nasaud
Damian Vasile, Nasaud
Nechiti Dumitru, Nasaud
Hajnal Attila, Lazarea
Darjan Daniel, Brașov

(A-I)

+ pe Lorincz Ferenc Attila (Sanpaul) l-am trecut unde se inscrisese initial (A-I), excelul permitandu-mi mutarea numai dupa actualizarea clasamentului.

21 + 15 colegi pe listele de asteptare. Va rog, nu uitati sa va interesati pentru eventuale noi retrageri in termen rezonabil.

Multumesc!

Daca-mi trece durerea de spate si prind loc, vin si eu- Matei Dumitru - Deva - avansati

Mă retrag - Toboșaru Gheorghe
Să aveți un turneu reușit!

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

O accidentare mai veche a recidivat azi la concursul de la SV,am nevoie de vreo doua trei saptamani de repaos..Ma retrag cu parere de rau

avansati incepatori din pascani stavarache florentin cjurlica mugurel si poturu ioan

NISTOR DOREL Bistrița elit

Nu se poate...
Open si Elite joaca impreuna, si Dorel, fiind (de putin timp) divizionar A, nu poate fi inscris.
Legitimatii din Superliga si Div. A pot juca la turneele A numai cand se face separat Elite.

Imi pare rau.

Au intrat pe listele principale:

Moldovan Alexandru, Târnaveni
Vladoiu Gelu, Brașov

(E-O)

Benedek Zoltan, Gheorgheni

(A-I)

Cresc din nou listele de asteptare (26 + 13 colegi). Trebuie sa va repet: Va rog, nu uitati sa va interesati pentru eventuale noi retrageri in termen rezonabil.

Va multumesc frumos!

Later edit:

vad intr-un alt topic ca imediat urmeaza la masa de joc de la Montreaux Bernike:

https://www.laola1.tv/en-int/livestream/2019-02-03-montreux-2019-table-1-len

Ultima editare:
Back
Sus