Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
pe forumurim , chiar si cele de limba engleza, sunt multi care isi dau cu parerea numai ca sa si-o dea , ceea ce ingreuneaza mult procesul de " filtrare " a informatiei pentru a ajunge cat mai aproape de adevar.Pana la urma, lucrurile sunt cam neclare in ceea ce priveste termenul "let", "net"... dar cred ca o cercetare pe internet ar fi mai relevanta decat o discutie cu cineva din alta tara.
P.S.: Discutii despre let/net se gasesc si pe forumurile vorbitorilor de limba engleza.
Ahahahahahaha!Mie personal imi place sa ii zic FLETZ) suna mai bine... de obicei aud si de la adversar FLETZ esti tu
![]()
fata film pe youtube , nu te credem radule !Mie personal imi place sa ii zic FLETZ) suna mai bine... de obicei aud si de la adversar FLETZ esti tu
![]()
Cu o floare nu se face primavara. Parerea mea.Atunci, cele cinci net-uri ale lui Wang Liqin de la min. 0:34 sa fie doar din mila lui Dumnezeu?
http://www.youtube.com/watch?v=F1V8y94scIw
Si eu stiam nets si vine din engleza de la net care inseamna plasa, fileu,retea.1. Eu stiam ca- i spune nets nu lets. Poate gresesc.
2. Dupa mine, eu as pune sa se repete orice nets sau tus... asa ar fi echitabil.