Lemn by LEVI, OFF-

viorel.andrei

senior
Scor reacție
0
Vârstă
50
Locație
calarasi
Avand in vedere faptul ca am facut o descriere a lemnului in topicul: "Lemne Home Made by Levi", dar nu am putut incarca si imagini, o sa incerc in topic nou deschis....

Lemn OFF-, 85g, 7 straturi: miez-pin cu plop, tesatura de bazalt, koto la exterior.
Din mica mea experienta de un an de zile de cand am inceput sa pun mana pe materiale profesionale pot trage o concluzie:
- control - excelenttt
- simt - excelenttt - unic al lemnelor LEVI(acesta a fot al treilea testat la care m-am oprit)
- viteza destula cat sa poti da cu succes si de la 2-3 m de masa(asta functie si de fetele folosite)
- raport calitate / pret - excelentttt
Recomand tuturor macar sa testeze unul din lemnele hand made by LEVI

luati legatura cu d-ul Levi, are nr. telefon in prima pagina a topicului: "Lemne hand made by Levi"

Avand in vedere faptul ca am facut o descriere a lemnului in topicul: "Lemne Home Made by Levi", dar nu am putut incarca si imagini, o sa incerc in topic nou deschis....
Buna d. Viorel.
Multumim pentru minunatele poze. Foarte frumos lemnul. Un maner excelent si tesatura de bazalt... fff interesant.
Si eu maine voi testa un lemn OFF-, de la Levi. Sunt f curios cum voi simti lemnul echipat cu Sriver pe FH si Red diamond pe BH.
Regards.
Vezi atașament 3373
- - - Actualizat - - -
Buna dimineata.
Iar lemnul by Levi (OFF-) postat anterior, arata asa echipat cu BTY SRIVER pe BH si LKT RED DIAMOND pe BH.Vezi atașament 3374Vezi atașament 3375Vezi atașament 3376
O zi buna tuturor!

O pereche perfecta.
Lemn HM Levi OFF-, FH BTY Sriver FX si BH LKT Red Diamond
Lemn BTY TimoBoll Spark, BH/FH DHS Huricane 3.
Vezi atașament 3386

Ultima editare de un moderator:
si eu am primit acest off- cu bazalt dupa primele jocuri il aseman cu boll spirit bun pt jocul de linga masa cu control mare ,

si eu am primit acest off- cu bazalt dupa primele jocuri il aseman cu boll spirit bun pt jocul de linga masa cu control mare ,
Buna d. Victor.
Setup-ul meu e Red Diamond pe BH si BTY Sriver FX pe FH, noi.
Nu sunt incantat de Sriver FX si sunt curios ce parere aveti de Tenergy 05 fx.
Multumesc.

Buna d. Victor.
Setup-ul meu e Red Diamond pe BH si BTY Sriver FX pe FH, noi.
Nu sunt incantat de Sriver FX si sunt curios ce parere aveti de Tenergy 05 fx.
Multumesc.

Salutare
Eu folosesc Tenergy 05 fx pe FH si baracuda bigslam pe BH
O combinatie foarte buna constatata nu numai de mine ci si de alti colegi de joc de la sala
Cat despre asemanare nu am jucat cu Timo Boll spirit, dar am dat cu BTY Keyshot Light cu care cred ca seamana la control, viteza un pic mai redusa insa simtul lemnului LEVI e unicat asa cum am mai spus.
Succes la joc tuturor si inca o data recomand sa incercati lemnele LEVI

eu am tenergy fx acum pe lemn ,cu siguranta o sa sara mai tare decit sriver dar topspinul e bestial.

Sriver FX a fost mare in epoca speedglue, fara acesta e o fata cam plata. Pai despre Tenergy 05 fx, toata lumea il lauda. E mai controlabil , spin si viteza cat cuprinde! Doar mana sa ai!

Alte pareri despre alte lemne OFF- create de catre D-l Levi? Masaro cate straturi are lemnul, care sunt acestea si ce dimensiuni are? Cum se comporta la joc?
Cat mai multe review-uri despre lemnele D-l Levi pentru a sti fiecare ce formula sa alegem. Numai de bine.

Back
Sus