Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ai perfecta dreptate. Si totusi....Privesc setup-ul tau si vad ca migrezi catre zone din ce in ce mai "intunecate". Cand ne-am intalnit in grupe la Bistrița(daca nu ma insel) inca dadeai cu Distroyer.harciu a spus:Mie mi-a trebuit un an de zile de asamblat si testat palete ca sa realizez ca nu joaca singure si ca piesa de baza este cea care tine paleta !...mult succes![]()
Materialul cel mai potrivit pt stilul si nivelul de dezvoltare al jucatorului, asta trebuie urmarit. Un setup format dintr-un lemn f rapid de 600 ron, combinat cu fete f rapide si cu mult efect (evident tot scumpe si ele), poate face mai mult "rau" unui jucator neavansat, decat o paleta de tip "hoby". Nici jucatorii profesionisti nu sunt scutiti de eroarea de a juca cu materiale nepotrivite lor, dar jucand f mult si fiind sponsorizati, gasesc mai repede decat amatorii, formule apropiate de nevoi.titicostel a spus:Mie mi-a trebuit un joc sa-mi dau seama ca paleta mea Stiga Effect (cumparata din hipermarket) cu care am jucat pana acum este un "gunoi".
Am imprumutat o stiga asambalata pentru doua jocuri si am observat o diferenta enorma si ca viteza si ca , control.
Pentru nivelul la care joc eu, in cazul meu, materialul face diferenta clar.