lemn de control pentru fetele acuda s3

Traian92

active member
junior
Scor reacție
40
Vârstă
32
Locație
Brașov
caut un lemn de control pentru fetele acuda s3 .pret maxim 1 mil juma.daca ati putea sa-mi dati niste sugestii va rog:)

Yasaka Offensive 40-yasaka extra offensive,yasaka 3d,donic acuda s3 sunt cele mai moi fete din seria acuda,si au nevoie de un lemn de la 0ff- in sus pentru a putea da topspinuri de calitate-deasemenea ar mai intra si gama donic epox control,sau donic blue enforce,

V-as recomanda YASAKA MA LIN SOFT CARBON, un lemn f.bun,dar ar fi bine sa-l incercati inainte de achizitionare daca aveti ocazia!

caut un lemn de control pentru fetele acuda s3 .pret maxim 1 mil juma.daca ati putea sa-mi dati niste sugestii va rog:)

iti recomand Donic Burn , fie ALL+ , fie OFF-
este o serie special conceputa pentru a se folosi cu seria Acuda
mai exista pe forum jucatori, care folosesc Burn ALL+/OFF- impreuna cu Acuda S3 si sunt foarte multumiti, deci nu este doar o perere personala ( eventual da un serch pe forum, si ai sa te convingi dupa ce iei legatura cu acei useri, caci iti pot da propriul feedback )

eu folosesc yasaka ma lin soft carbon....pe cat este de rapid pe atat este controlabil....am un prieten care vinde un extra offensive dak doresti...130 ron parca

Xiom Ignito , nu stiu la ce pret e dar e un lemn extraordinar, merita incercat

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus