lemn destul de nici eu nustiu este vorba despre OFF+ butterfly W.Schlager

Daca crezi ca este prea tare pentru tine til cumpar eu pt ca am nevoie de unul.
Pune niste poze ca sa imi dau seama
Parerea mea e ca te grabesti cu trecerea la un lemn atat de rapid. Nici Dan, care e mai avansat decat tine, nu trebuia sa faca pasul asta; mi s-a parut ca a pierdut f mult la precizie. Asteapta mai bine sa-ti formezi toate loviturile, iar cand ajungi sa treci regulat de grupele superioare te poti gandi la un lemn mai rapid decat cel de-acum. Eu zic ca X5 ti-e arhisuficient.

Multumesc de raspunsuri , imi puteti sugera ceva fete bune?:D

Daca esti incepator, si vrei sa pastrezi lemnul, Acuda S3 si Rakza 7 Soft!

Dar pana la urma, lasand la o parte ce zic prieteni, tu te intelegi cu paleta? Pui mingiile pe masa, simti loviturile? Ca poate ai un stil de lovire care se impaca cu fetele chinezesti.

Sfat: nu te mai lua dupa nimeni... pastreaza lemnu si fetele care le ai... baga antrenamente 6 luni- 1 an regulat cel putin 10 ore pe saptamana, apoi schimba fata de pe fh in ceva mai rapid fara exemple pt ca orice e ft bun... dupa 1 an jumate treci si reveru pe o fata care sa te avantajeze la block-uri (una putin mai rapida)... sfatul meu... deocamdata ai o paleta exceptionala

Multumesc pentru sugestii , dar am de gand sa imi vand paleta sau sa fac schimb , este mult prea rapida pentru mine , cat despre lovituri mereu stau in ofensiva, Logic ca dau pe masa dar nu chear toate loviturile :D , Am facut un test din 72 de mingi am dat 56 pe masa trase .

M-am decis sa ma las , o sa incep lucru ..Asa ca vand paleta shlager off+ pret pm si discutam.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus