VÂND lemn Matsushita Pro Model

Bună seara. As fi interesat de produs. Imi puteți spune ce dimensiuni are lemnul?

Lemnul nu pare impecabil,are lovituri pe cant.Cum spunea colegul ,as vrea sa ne prezinți ce dimensiuni are lemnul.

Aviz potențialilor cumpăratori:
1) Acest model de lemn este unul defensiv, lipsit de putere, fară inserții de carbon sau zylon. Am testat unul în trecut și pot afirma următoarele opinii personale: ca sa joci cu el trebuie musai să joci cu material pe o parte (cam pentru ierburi si antispin este pretabil) iar pe fh o față extrem de dura (eu atunci i-am pus tenergy 05 hard boosterit ca să îl urnesc din loc dar in ziua de azi as pune andro nuzn sau j&k c55, ambele modele având burete de 55 grade duritate).
2) Mânerul este scurt si subtire special facut să rotesti paleta în mână mai rapid, posibil incomod de jucat pentru cine foloseste maner fl sau an.
3) A nu se confunda cu Matsushita Pro Special care este cu totul altă mâncare de pește.
4) Pe ebay sunt în jur de 140-190$ la vanzare astfel de lemne. În 2020 s-a vândut unul similar aici pe forum cu 600 si puțin de lei, el fiind postat inițial la 700 lei, atașez link mai jos la respectivul topic (https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/24936).
5) Pentru cine ar fi tentat să îl cumpere si care cauta un lemn vechi, fară carbon, cu fluture negru, stabil si controlabil, aș putea să îi ofer la un preț rezonabil un Butterfly Hinoki Shake Speedy de 89g, care este tot fara carbon, tot fluture negru, în stare mult mai bună ca lemnul din anunț dar care sare mai tare ca acesta păstrând totodată și un control crescut (al meu e mâner FL si se poate folosi fară probleme cu orice model de fețe, de la duritate burte +40), recomand cu bty dignics 05 sau andro r45/47). Dacă e cineva interesant de lemn să-mi scrie în privat căci momentan nu am decis sa scot lemnul pe piață si nu țin să îl dau doar dacă se gaseste cineva care chiar caută așa ceva si nu gaseste.
Scuze pentru off topic dar am zis să fac aceste preizări astfel încât colegii noștri care sunt mai novice sau entuziaști si sar repede să se lipească de el să nu rămână dezamăgiți, nefiind prea multe informații in română despre lemnul care se vinde în acest anunț. Baftă la vânzare, sunt convins că deja sunt in fibrilații sa faca rost de bani câțiva defenderi consacrați de la noi când au văzut postarea cu lemnul care este într-o stare mai mult decât decentă pentru anii lui iar vânzatorul este jucator în Amatur care sigur n-ar da țepe.
Baftă tuturor si spor la joc!

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Buna seara!
In calitate de minim cunoscator al materialelor de tenis de masa, mai ales ale celor defensive, as concluziona ca este una dintre cele mai inutile interventii aparute pe acest forum. Ca un lemn defensiv necesita material pe una dintre cele doua parti, este o axioma dar nu o obligatie (vezi nikolai telnoy/ johanna parker etc). Daca venim cu afirmatia ca acest lemn nu are zylon sau carbon in compozitie ma face sa cred ca nu joci de mult , in ideea in care zylonul est o gaselnita destul de moderna deci nu as crede ca esti in masura sa luminezi pe cineva mai ales pe cei care au habar de subiect. Ca lemnul defensiv nu are putere sa lanseze rachete decat cu 05hard sau nuzn ma face din nou sa cred ca ai intrat in clubul atacantilor feroce de curand. Crede-ma , poti da tare si cu baricade si cu lkt toxic ambele cu h3 neboostat (daca e prea tehnica explicatia, sigur ti-o poate descifra un cunoscator). Cred ca la punctul trei ai uitat sa informezi pe cei interesati sa fie atenti sa nu confunde si cu Butterfly Matsushita Pro Alpha​ sau cu vreo 6 variante de matsushita de la Victas.Ca sa fac o mica aroganta in explicatii, a nu se confunda lemnul tau cu fluture negru prins in cuie cu nittaku shake defence al meu cu fluturele negru lipit. Fara sa apreciez deloc reclama la produsele proprii din post-ul altcuiva si cu scuzele de rigoare daca am fost prea acid, solicitarea mea anterioara are un substrat (sunt sanse foarte mari ca exact acest lemn sa fi fost in mainile mele si eu ii stiu "defectele".....daca ma insel, atunci cer iertare proprietarului).
Mii de scuze inca o data pentru interventia agresiva.

Dimensiunile standard/originale ale capului ar trebui sa fie 166/155 mm.Din ce vad acolo nu prea pare a avea aceste dimensiuni.Tind sa cred ca a fost micșorat capul .

Nu inteleg de ce atata valva cu acest lemn...." am vazut eu mai ieftin " ...." am eu ceva mai bun " .... " are capul modificat " .... se da cu pretul cerut bine....nu se da ramane la mine ! Nu insist cu nimic si nu vreau sa pacalesc pe nimeni 😉

Back
Sus