ÎNCHIS lemn osp ultimate 2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

cristian mihai

newbie
junior
Scor reacție
1
Vârstă
52
Locație
Cluj-Napoca
AmaTur
Salut. Lemnul este in stare f buna cu o mica atingere nesemnificativa pe cant. Caracteristicile lemnuluile puteti gasi pe site ul oficial al OSP. Dimensiuni 149/158. Am fost singurul proprietar de la fabricarea lui pana acum. Este un lenm off in 7 straturi cu flexibilitate medie si simt foarte bun. Caltate de productie exceptionala. Pret 350 ron. Pt alte detalii: Iulian-0774085718

Ultima editare:
Ultima editare de un moderator:
Salutare. Lemnul este 150/157 in conditii foarte bune ale structurii. Putin atins dupa cum se vede in poza. Sunt singurul proprietar; l am cumparat de nou de la producator acum apr. un an. Pretul este de 375 ron plus transport. Info suplimentare la 0774085718(nu verific mesajele de pe forum, deci mesajele ma gasesc doar pe watsapp). 🏓

Salut. Lemnul l am cumparat de la producatorul din Ungaria si am jucat cu el apr 1 an dar destul de rar. Marime 150/155.

facebook post picture size
Are o mica atingere nesemnificativa, dupa cum se vede in foto.
pret 350 ron plus transport. Pt alte detalii: Iulian - 0774085718

Salut. Lemnul este adus la dimensiunea standard de 157/150 pentru a i scadea greutatea(acum are aproximativ 186gr). Nu am sesizat nici o diferenta in caracteristicile de joc. Prezinta o mica lovitura pe cant, care nu afecteaza structura. Se gasesc toate caracteristicile lemnului pe site ul producatorului. Eu l am cumparat de nou de la acesta, am jucat cu el la nivel amator aproximativ 6 luni si apoi a stat in sertar. Este un lemn ofensiv cu viteza buna si control surprinzator de bun pt viteza lui. Pretul este 300 ron. Detalii: Iulian - 0774085718

KcpVY9S.md.jpg

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus