Ok, in acest caz iti recomand urmatoarele variante de inceput:
1. Butterfly Primorac Off- : recomandarea clasica pentru inceput, e moale, ai control, un lemn bun pentru a invata - 170 RON pret de magazin. A fost primul meu lemn, mi-a placut totul in afara de maner, care sufera de problema celor de la Butterfly, e cam subtirel. Eu am maini ceva mai mari si m-a incomodat putin.
2. Butterfly Petr Korbel Off: o idee mai rapid ca Primorac, daca vrei sa evoluezi si sa tii lemnul mai mult decat ai tine un Primorac, te sfatuiesc sa il iei. Pret de magazin 210 RON.
3. Nittaku Septear: Lemn din hinoki, moale, control garla, pret aprox. 230 RON in magazin.
Avand in vedere tot ce mi-ai spus, cred ca asa ceva ti-ar fi cel mai potrivit. Hinoki e lemnul folosit de japonezi pentru lemnele de topspin.
Fiecare din variantele astea iti ofera un punct de plecare foarte bun. Niciunul nu va fi foarte rapid, vei avea destul "simt" pentru a progresa si pe fiecare il poti pastra ceva mai mult. Sunt sigur ca pe masura ce progresezi vei vrea ceva mai rapid, dar trebuie sa rezisti tentatiei
PS: preturile date de mine sunt de magazin, daca iti aloci ceva timp si cauti prin rubrica de anunturi vanzari pe forum, vei gasi lemne in stare foarte buna la preturi mai bune.
Spor!