LEMN PENTRU IARBA

Re: LEMN PENTRU IARBA

Am un partener de joc, care pentru a intelege pe deplin iarba vrea sa puna 2 hallmarkuri original pe un lemn si sa se antreneze si cu el in paralel vreun an. Problema e ca lemnul acela inca nu exista. Primul gand a fost sa il sfatuiesc sa cumpere Donic Cayman sau Aligator. Va intreb pe cei vajnici aparatori, ce alte sugestii as putea sa ii mai fac in privinta lemnului?

marcbarbu a spus:
Am un partener de joc, care pentru a intelege pe deplin iarba vrea sa puna 2 hallmarkuri original pe un lemn si sa se antreneze si cu el in paralel vreun an. Problema e ca lemnul acela inca nu exista. Primul gand a fost sa il sfatuiesc sa cumpere Donic Cayman sau Aligator. Va intreb pe cei vajnici aparatori, ce alte sugestii as putea sa ii mai fac in privinta lemnului?
Toata gama de la DEf pana la All+ de la dr.Neubauer, Andro Fibercomp Def sau ceva nou, cu care joc de o luna si sunt foarte multumit Donic Alligator Combi. Dar atentie, sa pui doua originale pe un lemn?E o gresala fatala. Iarba in sine nu este de ajuns, poti face multe puncte cu ea, dar daca nu ataci sau nu-ti pregatesti lovituri de Fh cu ea, esti mort caci te citesc atacantii una-doua! Apropo de unde are amicul tau Doua Hallmarkuri Originale? As cumpara unul de la el !

Le-a cumparat pe amandoua de pe forum acum vreo 9 luni.
Nu vrea sa faca puncte. Problema sta cam asa: El a jucat aparare agresiva foarte multi ani cu sandwich-uri. Acum vreo 6-9 luni s-a hotarat sa faca o schimbare si mi-a zis ca vrea sa schimbe sandwich-urile pe doua extreme. Am insistat sa tina macar un sandwich pe paleta si sa schimbe treptat dar a considerat pasul asta inutil. Asa l-am ajutat sa cumpere o Hallmark original si o Joola energy X-tra. I-au placut amandoua la nebunie si si-a mai cumparat o Hallmark, sa fie sigur ca va avea cu ce juca si peste 2 ani. Au trecut cele 9 luni despre care vorbeam, si concluzia e ca nu stapaneste iarba cum i-ar placea s-o faca (ridica mingea prea sus, nu trage cum ar trebui, etc). Decizia lui a fost iar una radicala: A scos iarba si joaca cu sandwich + joola enegy x-tra si vrea sa faca o paleta cu doua ierburi doar pentru antrenament. Adica sa fie obligat sa rezolve orice minge cu iarba, si sa fie obligat sa gaseasca solutii cu iarba, si nu sa intoarca paleta. I-am zis ca e o proasta idee, dar mi-a zis ca nu vrea sa castige nici un meci un an de zile, dar vrea sa invete sa foloseasca la maxim iarba.
Acum incerc sa il inteleg si sa il ajut cum pot :)

El la sandwich (Bty Challanger attack) foloseste un lemn pe care nu scrie nimic, cumparat acum foarte multi ani de la dl Dinescu de la Drept (pentru bucuresteni), 5 ply, foarte usor, despre care el crede ca ar fi indonezian.
Eu la sandwichuri (Bty Speedy PO pe ambele fete) am pus de vreo 2 ani la indemnul domnului Onut un Bty Korbel SK7 si sunt extrem de multumit. Lemnul meu e mai greu ca al lui, dar asta nu ma deranjeaza foarte tare, deoarece eu joc nitel mai agresiv ca el si greutatea in plus ma ajuta. TOTUSI, dupa 2-3 ore de joc intens, diferenta de greutate se simte la mana mult mai importanta ca la inceput :)

AM ACHIZITIONAT UN LEMN XIOM AIGIS CE FETE SUNT COMPATIBILE CU ACEST LEMN , PE BH VREAU O IARBA OX

Gress a spus:
AM ACHIZITIONAT UN LEMN XIOM AIGIS CE FETE SUNT COMPATIBILE CU ACEST LEMN , PE BH VREAU O IARBA OX
Incearca un Vega Europe 2.0 si pe bh ceva de la dr neubauer , un monster sau poate un inferno

Back
Sus