P Pop Mihai-Adrian newbie boboc Înscris 12 Mai 2018 Mesaje 9 Scor reacție 0 Locație Floresti 19 Mai 2018 #1 Salutare, este vreun site/magazin in Romania de unde as putea achizitiona lemn/fete + alte accesorii in rate cu cardul de credit StarBT?
Salutare, este vreun site/magazin in Romania de unde as putea achizitiona lemn/fete + alte accesorii in rate cu cardul de credit StarBT?
leo33 active member senior Înscris 8 Iul 2010 Mesaje 1.215 Scor reacție 39 Vârstă 48 Locație Arad 20 Mai 2018 #2 din cate imi aduc aminte incerca aici,,, http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...umpararea-paletelor-(www-tenismasa-ro)/page44
din cate imi aduc aminte incerca aici,,, http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...umpararea-paletelor-(www-tenismasa-ro)/page44
adishorul active member senior Înscris 24 Ian 2011 Mesaje 2.196 Scor reacție 134 Locație Bistrița 20 Mai 2018 #3 Din cate stiu eu nu. Daca schimbi optiunea vis a vis de tara din care vrei sa achiziționeze ai șanse.
Din cate stiu eu nu. Daca schimbi optiunea vis a vis de tara din care vrei sa achiziționeze ai șanse.
H hattricid newbie cadet Înscris 3 Mar 2018 Mesaje 28 Scor reacție 1 Vârstă 52 Locație buzau 24 Mai 2018 #4 @adishorul ai si vreun link de magazin online ? din alta tara care sa accepte plata in rate cu card BT ? Multumesc
@adishorul ai si vreun link de magazin online ? din alta tara care sa accepte plata in rate cu card BT ? Multumesc
adishorul active member senior Înscris 24 Ian 2011 Mesaje 2.196 Scor reacție 134 Locație Bistrița 24 Mai 2018 #5 hattricid a spus: @adishorul ai si vreun link de magazin online ? din alta tara care sa accepte plata in rate cu card BT ? Multumesc Click pentru a extinde... Ai mp
hattricid a spus: @adishorul ai si vreun link de magazin online ? din alta tara care sa accepte plata in rate cu card BT ? Multumesc Click pentru a extinde... Ai mp
P Pop Mihai-Adrian newbie boboc Înscris 12 Mai 2018 Mesaje 9 Scor reacție 0 Locație Floresti 24 Mai 2018 #6 @adishorul oare poti sa-mi dai si mie in private message site-ul? sau link-ul de magazin online? Mersi anticipat!
@adishorul oare poti sa-mi dai si mie in private message site-ul? sau link-ul de magazin online? Mersi anticipat!
adishorul active member senior Înscris 24 Ian 2011 Mesaje 2.196 Scor reacție 134 Locație Bistrița 24 Mai 2018 #7 Pop Mihai-Adrian a spus: @Adishorul oare poti sa-mi dai si mie in private message site-ul? sau link-ul de magazin online? Mersi anticipat! Click pentru a extinde... Ok ti-am trimis. Spor la shopping si la topspin/backspin etc dupa pofta inimii respectiv dupa viteza picioarelor )
Pop Mihai-Adrian a spus: @Adishorul oare poti sa-mi dai si mie in private message site-ul? sau link-ul de magazin online? Mersi anticipat! Click pentru a extinde... Ok ti-am trimis. Spor la shopping si la topspin/backspin etc dupa pofta inimii respectiv dupa viteza picioarelor )
Pascalau newbie junior Înscris 15 Apr 2018 Mesaje 47 Scor reacție 3 Locație Voluntari 24 Mai 2018 #8 Pop Mihai-Adrian a spus: Salutare, este vreun site/magazin in Romania de unde as putea achizitiona lemn/fete + alte accesorii in rate cu cardul de credit StarBT? Click pentru a extinde... emag
Pop Mihai-Adrian a spus: Salutare, este vreun site/magazin in Romania de unde as putea achizitiona lemn/fete + alte accesorii in rate cu cardul de credit StarBT? Click pentru a extinde... emag
A Aurel1747 rookie senior Înscris 11 Apr 2018 Mesaje 240 Scor reacție 47 Locație Constanța 12 Iun 2020 #9 Pop Mihai-Adrian a spus: Salutare, este vreun site/magazin in Romania de unde as putea achizitiona lemn/fete + alte accesorii in rate cu cardul de credit StarBT? Click pentru a extinde... Buna ziua, de unde se poate cumpara in rate cu StarBT? Multumesc anticipat și-o zi plăcută !
Pop Mihai-Adrian a spus: Salutare, este vreun site/magazin in Romania de unde as putea achizitiona lemn/fete + alte accesorii in rate cu cardul de credit StarBT? Click pentru a extinde... Buna ziua, de unde se poate cumpara in rate cu StarBT? Multumesc anticipat și-o zi plăcută !