Lemne Butterfly cu fluture negru

In apropiere de Anul Nou imi face o mare placere sa va impartasesc aceste poze cu un nou nout lemn Butterfly Gergely 21. Va doresc numai bucurii si impliniri!

Buna ziua,
In primul rand as dori sa va felicit pentu exceptionala colectie pe care o detineti!!!Am observat ca aveti 3 palete Primorac Carbon,maner fl,daca doriti sa vindeti o paleta,va rog sa ma contactati,tel:0722691580,oby7676@yahoo.com.O zi buna va doresc!Daniel

Ultima editare:
Si acum, in vacanta, am marea bucurie să vă prezint un lemn foarte rar si greu de gasit. Se spune ca sunt doar 200 de astfel de lemne construite de Butterfly. Este lemnul facut special pentru Otilia Bădescu, Butterfly Ethel. Are 5 straturi din care doua de Carbon Tamca 5000: Limba-Tamca Carbon-Kiri-Tamca Carbon-Limba. Este cel mai usor lemn cu material compozit din seria celor făcute cu Tamca 5000.
Acesta cântărește 79g.

fabuloase lemne, Johnny! felicitari! dar trebuie sa-mi recunosc si gelozia :cool:

PS: nu-s cunoscator inveterat al lemnelor cu fluture negru. pana acum insa am avut norocul sa dau cu vreo 3: timo boll spirit, gergely si mazunov. am tinut in mana un ethel, acum vreo 2-3 luni, un lemn care-i apartine antrenorului meu, dar care era gol...deci nu cunosc feelingul lui cu fete.

PPS: la ceea ce pot juca eu acum, mi-a placut f mult feelingul acelui timo boll spirit...cine stie, pe viitor, poate am norocul sa posed si eu unul.

numai bine de la București!

Colectia mea de Viscaria cu fluture negru:

- primul rand de la stanga la dreapta: seria I, seria a II-a, seria a III-a (seria completa cu fluture negru si maner FL);

- al doilea rand de la stanga la dreapta: seria a II-a FL, seria a II-a ST, seria I FL.

Ultima editare:
Unul dintre cele mai rare lemme Butterfly cu carbon Tamca 5000, daca nu cel mai greu de gasit in lume, Butterfly Oberon a fost a doua serie de lemne fabricate de Butterfly cu T5000 impreuna cu Gergely, după faimoasele lemne Butterfly Tamca 5000. Acestea nu au avut nici un fel de imprimeu in perioada anilor '80.
Are un control deosebit si o viteza apropiata de Gergely fiind unul dintre lemnele cele mai usoare din categoria celor cu carbon Tamca 5000.

Greutate: 84 grame
Dimensiune cap: 162cm x 151cm
Grosime lamă: 5,9 mm
Compoziție: Hinoki-Tamca 5000-Kiri-Tamca 5000-Hinoki

Ultima editare:
Colectia mea de Viscaria cu fluture negru:

- primul rand de la stanga la dreapta: seria I, seria a II-a, seria a III-a (seria completa cu fluture negru si maner FL);

- al doilea rand de la stanga la dreapta: seria a II-a FL, seria a II-a ST, seria I FL.

- - - Actualizat - - -

E Oberonul de vinzare???

Butterfly Carbon Laminated Tamca 5000, primul lemn cu carbon Tamca 5000 fabricat de Butterfly.
Klampar Tamca 5000 si varianta sa asiatică Quetzal Tamca 5000.
Alături de Oberon Tamca 5000, constituie colecția cea mai r?vnită și căutată de lemne cu Carbon Tamca 5000 de la Butterfly.

Nu este cu fluture negru dar este un lemn special, in editie limitata: Butterfly Mizutani Special.

ne omori Johhny cu jucariile astea! :)))))))))))))))
PS: spune-mi, te rog, daca ar fi sa faci un top 5 din lemnele cu care ai dat, care ar fi acela?
Greu de spus... Normal, pe locul 1 ar fi lemnul cu care joc acuma, nu? :unconscious: Este vorba de Mizutani ZLC varianta veche, fara holograma, fara fluture negru. în rest nu stiu ce sa zic. Adevarul este ca nu am dat cu toate pentru ca am avut prea multe iar o parte dintre ele le-am restaurat si mi-a parut rau sa mai dau cu ele pentru ca le-am păstrat în colecție.

Back
Sus