ÎNCHIS Lemne Butterfly Liu Shiwen ST si Nittaku Acoustic ST

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Vlad G

junior
Scor reacție
25
Vârstă
32
Locație
București
Am redeschis subiectul ca sa nu mai fac altul nou. Valabil ce este aici in primul post.

As fi interesat sa cumpar lemn Butterfly Liu Shiwen, doar maner ST, greutate pana in 86g.

De asemenea, caut si un lemn Nittaku Acoustic, tot cu maner drept, greutate 83-85g. E un lemn pe care vreau sa il incerc de mult timp.

Astept oferte. Multumesc.

Ultima editare:
Update. Pentru ca tot primesc mesaje cu diverse oferte pentru alte lemne decat ce am cerut eu, tin sa mentionez ca sunt interesat in mod special de Yasaka Sweden Classic, pentru ca de ceva timp vreau sa il incerc si eu si am zis ca asta ar fi o ocazie buna.

Cu fata de rever am rezolvat.

Update. Pentru ca tot primesc mesaje cu diverse oferte pentru alte lemne decat ce am cerut eu, tin sa mentionez ca sunt interesat in mod special de Yasaka Sweden Classic, pentru ca de ceva timp vreau sa il incerc si eu si am zis ca asta ar fi o ocazie buna.

Cu fata de rever am rezolvat.

Yasaka Sweden Classic este un lemn cu un control foarte mare si face parte din clasa lemnelor allround. Poate din cauza asta, cei care au acest lemn nu vor sa se desparta de el.
Poti sa.l iei de la Viva sau de la tizul tau Vlad (ttmall), il au in stoc...

Mersi George, stiu ce zici, dar m-am gandit sa astept cateva zile, poate poate apare ceva. Mai las anuntul zilele astea si daca nu, o sa iau de la Vlad ca fac 5 minute pana la magazin.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus