Lemne de la Butterfly care contin Hinoki la suprafata...

Ghiță Marta

senior
Scor reacție
2
Vârstă
50
Locație
Tara Banatului
Buna Ziua,
Ma intereseaza toate lemnele de la Butterfly care contin HINOKI la suprafata...sau mai mult spus, care lemn de la Butterfly are cel mai mare strat de HINOKI la suprafata ?...Neaparat sa contina orice fibra/carbon...Multumesc anticipat!

Primorac Carbon, Gergely, Gergely Alpha, Schlager Carbon, Sardius....cam astea ar fi :)

Buna Ziua,
Ma intereseaza toate lemnele de la Butterfly care contin HINOKI la suprafata...sau mai mult spus, care lemn de la Butterfly are cel mai mare strat de HINOKI la suprafata ?...Neaparat sa contina orice fibra/carbon...Multumesc anticipat!
Hinoki V, Hinoki VII... Nu contin fibre compozite!

Formatul lemnului Butterfly Gergely carbon este identic cu Gergely Alpha(ma refer la dimensiunea de jos, de la lama spre maner) ?

Gergely Alpha are lama micsorata ( 154x148 ) si stratul din mijloc e diferit fata de Gergely (e mai usoara)...

aha...inteleg...multumesc Axel...nu-mi plac lemnele astea care coboara lama direct spre manier (nebuclata)...daca tai fetele pe acest lemn nu mai potrivesc bine pe oricare din altele...de aia intrebam ca pe Gergely carbon il stiam...

...fetele mele ce le-am taiat pe Spirit se potrivesc perfect la baza manerului pe Gergely Alpha deci nu coboara direct ci are bombatura specifica Butterfly...

Il ai tu Alpha ? Te rog daca il ai sa il aduci sambata la Arad daca poti, sa pun si eu 2 cauciucuri pe el ca sa vad cum merge, bineinteles daca doresti...Multumesc (at)Axel

Il ai tu Alpha ? Te rog daca il ai sa il aduci sambata la Arad daca poti, sa pun si eu 2 cauciucuri pe el ca sa vad cum merge, bineinteles daca doresti...Multumesc (at)Axel
...pentru tine orice...si eu as avea aceeasi rugaminte, daca nu-i mare deranj du te rog ZLC-ul sa-l pot "admira mai deaproape :)

Back
Sus