ÎNCHIS lemne - fete, noua solutie pe baza de apa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
OFERTA DE CRACIUN PENTRU FETELE TIBHAR SI ANDRO

-ANDRO Rasant GRIP 2.1 roșie sau neagra = 155,00 RON/buc. - taxe postale incluse (cu plata in cont)

-ANDRO Rasant POWER GRIP 2.1 roșie sau neagra = 155,00 RON/buc. - taxe postale incluse (cu plata in cont)

-TIBHAR Evolution MX-P 1.9/2.0 roșie sau neagra = 140,00 RON/buc. - taxe postale incluse (cu plata in cont)

Ma intereseaza lemnul TSP Balsa 4.5 (ST) si o pereche (rosu+negru) de fete Tibhar Evolution MX-P 1.9.

Am cumparat lipiciul d-lui Cristi si sincer este peste asteptari!Recomand cu incredere!

Ultima editare:
Lipiciul e de foarte bună calitate. E fluid, nu pastă, așa că mie unu' mi-a fost mai greu să-l întind uniform, dar lipește excelent.

Ca bonus, m-a ajutat să scap de niște dublu-adeziv chinezesc: am pus un strat de lipici peste, s-a uscat, l-am cojit, au "zburat" ambele, buretele a rămas ca nou.

Mulțumesc! 👍

Bună dimineața un Nr
de tel. te rog ,pentru tricoul Tibhar.Mulțumrsc.

Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk

Astăzi după 16.30 ne putem întâlni

Trimis de pe al meu A5_Easy folosind Tapatalk

Salutare domn Cristi.
Mulțumesc frumos pentru lipici.
Este super.Spor la vânzare.
Toate cele bune!🙋🏓🏆

Oferta de varĂ - soluȚie de lipit pe bazĂ de apĂ - 25 ron (costuri poȘtale incluse cu plata prin transfer bancar)

Buna ziua,

Va rog sa imi trimiteti contul pe MP. As dori sa achizitionez 200 ml solutie de lipit pe baza de apa.
Multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus