ÎNCHIS Lemne hand made by dan universal si reparatii capitale

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
o noua serie de lemne dan universal cu centrul de plop chinezesc si straturi ext din kotto si limba f bune pt aparatori precum si alte combinatii de balsa carbon koto, limba etc voi revenii cu poze in curand !!

salut.
astazi am "probat" paleta cu lemnul recomandat de tine si fetele luate de la un coleg de forum.
sunt foarte multumit!

respect!!!

Valabil !leme noi cu centrul de uc si ayous ofensive si lemne de aparare new defece cu cetrul de plop si straturi ext din limba si kotto ,precum si lemne cu cetrul di balsa ! !!

POZE CU CATEVA LEMNE ULTIMELE CREATII CU CENTRUL DE BALSA ,NUC ,AYOUS, PIN SI PLOP CU STRATURI EXT DIN KOTTO ,SI LIMBA IN DIVERSE COMBINATII .SE POT PRODUCE LEMNE SI IN SERIE FARA A SE SIMTII DIFERENTE MAJORE !

Ultima editare:
am trimis vineri ultimele comenzi, iar pt bucuresti in curand voi finaliza si restul comenzilor !

pt cei interesati de lemne hand made maine voi fi la turneul final si voi avea cateva lemne cu mine pt teste si vanzare la pret special de mos NICOLAE 85 RON!

Salut Domnule Dan! Ati facut treaba foarte buna cu lemnul defensiv pentru sotia mea! Este foarte multumita de el!
Asta este si parerea domnului Bogdan Albescu! Multam fain!!!

Salut dan
Am dat cu lemnul.imi place e ok il opresc.daca stiam izi ziceam sa puj mai multe.ma interesa si ceva cu maner pistol dotec cu suprafata mai mare intr.o parte poate si ceva cu balsa+carbon..poate cu proxima ocazie.
Scrie adresa pt bani(80 lei).ok?
Craciun fericit si un an nou mai biun!!!!

Salut dan
Am dat cu lemnul.imi place e ok il opresc.daca stiam izi ziceam sa puj mai multe.ma interesa si ceva cu maner pistol dotec cu suprafata mai mare intr.o parte poate si ceva cu balsa+carbon..poate cu proxima ocazie.
Scrie adresa pt bani(80 lei).ok?
Craciun fericit si un an nou mai biun!!!!

multumesc ! adresa este -POP DANUT str al tomis nr 9 bl h2 ap 20 sc a et 4 loc dej jud cluj tel 0748352369

da va pot face lemn si cu maner pistol sau dotec si balsa carbon pot sa fa cand doriti datimi de stire!

valabil ! lemne noi !! pe stoc !
lemn DAN UNIVERSAL AYOUS LIMBA MAHON 90 gr ,lama dim 150 '\156 grosime 6,4 mm disponibil in 2 variante maner drept si FL dar la comanda se poate face orice tip de maner !
lemnul este un off cu simt f placut si viteza buna precum si control in egala masura ! pretul este de 100 ron!
lemnele se pot testa la unele concursuri pe unde ajung si eu , oradea sibiu etc !! multumesc! pt comenzi tel 0748352369!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus