Ghiță Marta
senior
Buna!
D-le Alehandro...am primit lemnul de la dvs. si este ok. Spun doar ok, pentru ca sunt foarte sincer si nu prea mi-a placut finisajul,dar dupa ce am citit mai multe posturi am inteles ca le lucrati manual fara utilaje m-am linistit
)...a iesit si un nod aproape spre finele manerului pe o plasea de toata frumusetea
)...in fine...asta a fost minusul...Acum am sa va spun despre performantele lemnului...Lemnul este exact asa cum mi l-am dorit...alb,are 72 grame...si cred ca ati folosit mesteacan dupa cate imi amintesc ca mi-ati scris dvs...Pot spune ca sunt un tester de cateva luni bune...am testat zeci de lemne si fete, daca nu chiar peste o suta ,de la firme consacrate pana la firme neauzite.Va spun cu aceeasi sinceritate cu ,care dealtfel am inceput si postul,sunteti INCREDIBIL d-le Alehandro...niciodata nu am putut sa concep ca o sa prind vreodata un asa lemn care sa genereze un asemenea efect, control si viteza cu toate ca lemnul este atat de usor(am stat la sala si am dat lemnul si la alti colegi ,acestia mirandu-se de efectul generat).Sa va de-a Dumnezeu sanatate multa de tot, sa puteti face cat mai multe lemne pentru iubitorii acestui sport atat de minunat.Va rog din suflet sa tine-ti minte exact cum ati facut acest lemn pentru ca in curand as mai vrea o copie de rezerva(daca ar iesii exact asa, as fi cel mai fericit om).Am fost cat de sincer am putut si va rog sa nu va suparati pe mine pentru critica adusa la inceputul postului.Inca odata va doresc foarte,foarte multa sanatate si sa ne auzim cu bine la urmatoarea comanda.Numa Bine!

D-le Alehandro...am primit lemnul de la dvs. si este ok. Spun doar ok, pentru ca sunt foarte sincer si nu prea mi-a placut finisajul,dar dupa ce am citit mai multe posturi am inteles ca le lucrati manual fara utilaje m-am linistit