Lemne HM Blades

Marc3L.011

newbie
boboc
Scor reacție
-1
Vârstă
32
Locație
Bacău
Buna ziua si la multi ani!
Ce parere aveti despre lemnele HM Blades? Am cautat un model acum ceva timp dar am vazut ca nu prea are recenzii. A folosit cineva? preturile sunt ok? Si pentru ce stil de joc sunt folosite manerele drepte? M-as bucura daca as primi raspuns. Am vazut ca nu prea mai raspund oamenii. Daca nu mai primesc mesaj o sa ma opresc din a posta pe acest forum

Salut, sunt foarte bune. Drept dovadă, mulți jucători buni le folosesc. Joc cu astfel de lemne de aproximativ un an și jumătate și sunt mulțumit raportat la raportul calitate/preț. Mânerul este strict o preferință personală.

Sunt decente la bani mai puțini decât cele de la brandurile internaționale. Am deținut un HM X Arylon și aș spune că l-am simțit ca fiind un fel de Timo Boll ALC / Timo Boll Spirit (le am pe amândouă) dar mult mai temperat, cam până la 60-70% la capitolul viteză și evident mult mai bun la capitolul control. Mânerul FL de la acest lemn HM în schimb nu mi-a plăcut, poți vedea din pozele de pe site ul lor că are o zonă dreaptă unde alte lemne FL sunt rotunjite. Recomand să iei legătura cu Dl Beni Husarciuc la nr de pe site și să discutați să îți facă un setup complet. Dacă iei un setup complet, atât lemnul cât și fețele pe care ți le vei alege din ce are pe stoc o să fie la un preț considerabil mai avantajos. Și tind să cred ca poate să îți facă și alte combinații de lemn plus fețe, față de ce are listat pe site.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus