Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
...da, eu nu pot decat sa subscriu cele scrise mai sus...eu am incercat un lemn OFF cu maner anatomic, am ramas uimit de acest lemn,pe scara Butterfly cred ca este mai degraba un OFF+, fiind un all wood are o viteza incredibila, este foarte bun la capace, la joc drept ca de altfel lemnele rigide, dar ce m-a uimit pe mine la acest lemn a fost simtul mingii, are lemnul o vibratie fina, deloc deranjanta care face posibil un control foarte bun la viteza mare, cel mai multumit am fost cu fete moi (soft) pe lemn...manerul are o priza foarte buna, nu e deloc mic sau prea mare, seamana cu manerele masive dela Mazunov model vechi cu fluture negru...lemnul se afla momentan expus in Timișoara la Club 11 asamblat cu tenergy 05 si donic vario bigslam, cine doreste poate sa-l testeze acolo...Am probat lemnul Off -, cu un oarecare scepticism, dar am fost foarte placut suprins, insa as spune ca lemnul este OFF, e sigur mai rapid ca un primorac off- de exemplu.
Lemn f stabil, seamana cu YEO dar mai puternic. O sa mai postez detalii dupa ce mai joc cu el, o sa il cumpar si am mai comandat unul similar.
In rest ce sa spun finisarea foarte buna, la maner as mai face ceva modificari, dar il aranjez eu.
Lemnul valoreaza mai mult de 80 ron, garantez. Apelati cu incredere. Ii recomand domnului levi, pe care nu il cunosc personal, sa vina la un concurs Amatur cu ceva exemplare, sa probeze ceva jucatori si sa posteze parerea sincera aici.
...da, eu nu pot decat sa subscriu cele scrise mai sus...eu am incercat un lemn OFF cu maner anatomic, am ramas uimit de acest lemn,pe scara Butterfly cred ca este mai degraba un OFF+, fiind un all wood are o viteza incredibila, este foarte bun la capace, la joc drept ca de altfel lemnele rigide, dar ce m-a uimit pe mine la acest lemn a fost simtul mingii, are lemnul o vibratie fina, deloc deranjanta care face posibil un control foarte bun la viteza mare, cel mai multumit am fost cu fete moi (soft) pe lemn...manerul are o priza foarte buna, nu e deloc mic sau prea mare, seamana cu manerele masive dela Mazunov model vechi cu fluture negru...lemnul se afla momentan expus in Timișoara la Club 11 asamblat cu tenergy 05 si donic vario bigslam, cine doreste poate sa-l testeze acolo...
Eu recomand acest lemn pentru toti cei care doresc un lemn rapid cu un control foarte bun si nu in ultimul rand unicat si la pret mai mult decat accesibil...