ÎNCHIS Lemne Home Made by Levi

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Doua "capodopere" ale lui Levi, ale carui fericit posesor, sunt: :D
1. Lemn OFF 5 Ply cu balsa, mahon, nuc si prasele de bambus.

2. Lemn OFF 7 Ply cu nuc, mahon si inca doua esente albe pe care nu le cunosc, plus prasele cu mahon, nuc, pluta, etc.

Imi puteti da ceva informatii referitor la grosimea si elasticitatea celor doua lemne ? Va multumesc!
PS. Arata minunta!

Ultima editare:
Dl. AUREL ONUT, -daca va apelati la dumnealui sunt sigur ca poate sa dea informatiile dorite.

Imi puteti da ceva informatii referitor la grosimea si elasticitatea celor doua lemne ? Va multumesc!
PS. Arata minunta!

1.Lemnul "Levi Balsa OFF" are grosimea de 6,3mm. Elasticitatea exista dar e minima si repulsiva, asa cum imi place mie.
2. Lemnul "Levi OFF 7 Ply" are 5,7mm iar elasticitatea este tot minimala.

Daca doriti putin mai elastic, nu e nici o problema pentru Levi sa o faca, folosind adezivul potrivit. Dansul lucreaza cu mai multe tipuri de adeziv.

incredibil de frumoase lemnele,si banuiesc ca sunt si bune,caci cei care le au zic asta.....poate ma strang si eu la chinga si iau unu.....cu semnatura stilizata pe maner se poate???

Am primit azi celelalte 4 lemne...sunt foarte multumit!
Voi mai comanda in viitorul apropiat si altele!
Mult succes in activitate.Cu stima,Csaby.

Eu multumesc! -"spor la joc"
---------- Post added 17-Jan-2012 at 17:52 ----------
incredibil de frumoase lemnele,si banuiesc ca sunt si bune,caci cei care le au zic asta.....poate ma strang si eu la chinga si iau unu.....cu semnatura stilizata pe maner se poate???
- ...se poate

Fac eu ce fac si reusesc sa scot tot ce este mai bun in omul asta. :D
Iata noul lemn OFF, by Levi, cu balsa 3 mm, cate doua straturi de mahon "cross 45 de grade" si nuc la exterior.

Voi aveti "lemn cu suflet" ? ;)

Ultima editare:
Sunt fericitul posesor a 2 lemne ''MADE BY LEVI'',si vreau sa spun ca omul asta mi-a facut exact ce i-am cerut.Tin sa-i multumesc ''din suflet'' pe aceasta cale domnului Levi.

Va salut domnule LEVI din Tulcea sunt si vreau sa va intreb daca pe un lemn cum il are somnul AUREL ONUT OFF aratat in poze pot pune doua fete DONIC ACUDA S1 TURBO, ce fel va fi setupul? rapida sau lenta? lemnul facut de dumneavoastra si posta pe pagina 2 sau 3 de AUREL ONUT.

... cu siguranta destul de rapida, lemnul este de categorie de OFF
Despre fețele Acuda S1, nu stiu ce sa zic, nu lam probat!

Multumesc aici domnului Levi pentru cele doua lemne pe care mi le-a "faurit". Ambele sunt combi, bh este mai lent decat fh, cred ca niste straturi de pluta a folosit pentru treaba asta...Superbe lemne, dar cel mai important este ca unul dintre ele, care este spre off-, este cel mai bun lemn din aceasta categorie cu care am jucat pana acum. Combinatie superba intre control, viteza si putere. Cand o sa ma indur sa dezlipesc fetele o sa pun si niste poze. Recomand cu caldura.

In primul rand felicitari pt finisarea lemnelor. Lucrez in "bransa" (ind.mobilei) si sunt realmente impresionat de cum arata lemnele.

1. Puteti sa puneti si straturi de carbon sau arylate? Daca nu ati incercat pana acum, ma ofer ca potential client "cobai".

2. Aveti cumva o descriere a proprietatilor diferitelor furnire pe care le folositi, astfel incat un potential client sa-si poata configura o combinatie conform dorintelor? De ex. de ce combinatia de mai sus, 2 straturi de mahon cu nuc la ext., toate peste balsa a generat combinatia OFF? Ce combinatie de furnire ati folosit pt lemnul OFF++ mentionata de alt client?

Multumesc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus