Liga Amatur 2013 - Seria a-II-a Sud-Est

Aurel Fratea

Coordonator Onorific
Scor reacție
348
Vârstă
61
Locație
Constanța, Romania, Romania
Paticipa echipe din judetele - Galați, Brăila, Tulcea, Constanța, Ialomita, Călărași.
Astept ?nsrierea echipelor.
?n seria a-II-a,vom organiza prima etapa, pe 13 Aprilie, la Constanța,iar etapa doua, pe 8 Iunie la Galați,daca echipele ce se vor înscrie sunt de acord.
Amatour Constanța
1.Fratea Aurel - capitan echipa 0726.686.175
2.Leolea Andrei
3.Medeleanu ?tefan
4.Sterea Viorel
Callatis Mangalia
1.Panaite Ionel - capitan
2.Barbu Mircea
3.Motisan Dragos
4.Sucuri Erdin
CS LIPAN TENIS DE MASA
1. Radu Costica - capitan
2. Giol Mihai
3. Ion Marius

Ultima editare:
Deoarece nu s-au înscris decât 2 echipe,propun sa jucam pe data de 08 Iunie 2013 la Constanța.
Poate se vor mai înscrie si alte echipe pâna pe data de 31 Mai 2013.

Se inscrie si a treia echipa, formata din:
- Alex Lipan - Brăila;
- Radu Costica - Galați;
- Giol Mihai - Brăila;
- Ion Marius - Brăila.
Numele echipei il vom anunta in 2-3 zile. Capitan echipa ( temporar ): Radu Costica -0749286888.
Pentru probleme legate de participare sau orice alte aspecte legate de echipa, pot fi apelat fie eu, fie Doru Lipan, prin mine ( pt cine nu are nr ), pana obtin acordul lui sa ii pun nr de telefon pe site. Inca nu i-am cerut acordul, astfel ca n-ar fi ok sa dau nr fara sa-l intreb asupra acestui aspect.
Nea Aurica, n-am citit Regulamentul vis-a-vis de echipe, insa, daca e posibil, putem organiza doua etape pe regiune, prima la Constanța - pe 8 iunie, daca am inteles bine - iar a doua la Brăila, unde Doru are una dintre cele mai frumoase si dotate sali din Romania. O sa va spuna, insa, el mai multe in legatura cu acst aspect. Este doar o propunere si daca nu este posibil asta e...
Pt detalii, te rog sa masuni nea Aurica.
Seara buna !
In timp util e posibil sa completam echipa.

Avand in vedere ca Alex (Lipan ) nu poate participa la echipe pt ca e legitimat in Div B, ramane chipa formata din Radu Costica, Giol Mihai si Ion Marius. Ca rezerva il trecem pe Mircea Mocanu, sub rezerva de a-si face cele doua concursuri de categ. A pana la prima lui participare.
Vorbim...

daca e posibil, putem organiza doua etape pe regiune, prima la Constanța - pe 8 iunie, daca am inteles bine - iar a doua la Brăila, unde Doru are una dintre cele mai frumoase si dotate sali din Romania.
Prima etapa a fost programata pe 13 Aprilie,nejucându-se, propun sa jucam pe 08 Iunie, meciuri tur-retur.
Fiind 3 echipe, fiecare echipa va juca 4 meciuri,doua dimineata,doua dupa amiaza.
Cred ca este posibil având în vedere ca o echipa, va sta, pe rând.
Taxa este de 40 lei de echipa,din care 30 lei va fi taxa de înscriere,urmând a fi virata în cont, conform Regulamentului.

Ultima editare:
Echipa noastra va purta numele celui care o sustine: CS LIPAN TENIS DE MASA.

S-au disputat,sâmbata si meciurile din seria a - II - a.
S-a jucat tur-retur,câte doua meciuri de fiecare echipa,rezultate -
CS Lipan Tenis de Masa Brăila- Amatour Constanța - 5-2, 5-3
CS Lipan Tenis de Masa Brăila - Callatis Mangalia - 5-0, 5- 0
Amatour Constanța - Callatis Mangalia - 5-4, 5-2
Clasament -
1. CS Lipan Tenis de Masa Brăila
2. Amatour Constanța
3. Callatis Mangalia
Primele doua echipe se califica pentru OPEN si a treia la AMATORI, pentru Turneul final de echipe.
Taxa de 90 lei pentru cele 3 echipe urmeaza a fi virata în cont.

Ultima editare:
Back
Sus