LISTA ALBA a Amatur-ului

Re: LISTA ALBA a Amatur-ului

deja nu cred ca merita sa raspund la atacuri personale, nu as face decat sa intru in jocul tau., mentionez doar ca e o idee preconceputa ca breslele au un anumit defect profesional, dar asta e alta discutie.

Nu sar in apararea lui Daniel(nici nu il cunosc personal ci doar il stiu de pe forum ca fiind o persoana pasionata de acest sport care scrie in legatura cu tenisul de masa), dar nu inteleg , marqq, ce vrei de fapt...???Nu sunt singurele mesaje pe langa subiect , prin care vrei sa dovedesti "inteligenta " ta.
Te plictisesti?Pare-se ca nu ai cu cine conversa....
De cand ai aparut pe acest forum, nu faci decat sa te bagi in seama.Intr-adevar, exista libertatea de exprimare, dar atata timp cat nu ai nimic de spus in legatura cu un anumit subiect , de ce postezi?Forumul are si el niste reguli...
Adresez scuze celorlalti , dar nu m-am putut abtine... :|

marqq a spus:
P.S. Consider ca am inegrit destul lista alba cu comentarii de prisos. Daca mai aveti curiozitati personale in ceea ce ma priveste va rog respectuos sa folositi mesajele private.

patrick a spus:
durdun george..... pt dorinta lui de a vi se alatura
patrik, meriti sa fii cap de lista alba.
Mai ales ca ne-ai albit pe toti cu obsesiile si mesajele tale albe (fara continut).

Back
Sus