nanebanane
senior
Ovidiu, nu ai inteles, de aceea ma repet: ti-am spus trimite-l in clipa aceea inapoi iar eu fac retur coletul pe care l-a trimis fara a-l mai deschide. Am mesajele pe telefon si raspunsul tau, ai spus ca ramane asa si ca totul este ok, peste cateva zile imi spui ca totusi te-ai razgandit, si imi spui direct ca-l trimiti inapoi. REPET, de asemenea: lemnul l-am cumparat de la JE de cateva luni si in descriere apare : 91 gr. !!!!!! NU TE MINT!!! Iar chestia cu " Ovi, orice e in neregula facem sa fie bine ... " ti-am acordat varianta asa cum am scris mai sus si am fost de acord sa-mi trimiti lemnul atunci inapoi si ai refuzat, a fost oferta mea de a " a face sa fie bine ". Este un termen limita pana la care trebuia sa astept daca iti place sau nu lemnul cum sare? Eu consider ca am fost de buna credinta, tu de asemenea, inseamna ca suntem doi oameni minunati. Sorry pt. circul ( gratuit dpdv al meu ) de pe comunitate. Si inca ceva, dupa ce m-ai facut de kaka pe comunitate ... mda ... poate sterge mesajele moderatorul, ca piatra a fost oricum aruncata. Peace!!!