LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

ma scuzati ca intervin dar in cazuri mai speciale nu se pot posta discutiile private?ce se intampla in cazul in care un utilizator primeste o marfa prin posta cu valoare de 100 de euro de acitat si primeste teapa sau o valoare mai mare!am cumparat si eu de pe acest forum chiar daca nu sunt membru de mult timp si de fiecare data m-am bazat pe incredere livrand chiar banii inainte in cont,nu am nimic de reclamat doar ca sunt riscuri!va salut!

Din pacate de cele mai multe ori nu poti vedea marfa inainte de a o cumpara pentru a te uita atent de eventualele defecte,ci se merge pe incredere si pe poze.
Nu stiu sigur,la curier poti desface pachetul inainte sa platesti?asta daca te intelegi dinainte cu vanzatorul?

Unele firme de curierat mai accepta sa desfaci coletul dar agentii stau in spatele tau si te grabesc (hai , hai ca nu am timp , mai am si alte livrari ) , cam asa se intampla.

Eu cred ca te grabesti cu acuzatiile.
Eu il cunosc bine pe Andrei, stiu si lemnul - am dat cu el. Deci vorbesc in cunostinta de cauza. Si nu numai eu il cunosc pe Andrei, il mai stiu si altii.
Andrei e super om, e pacat de Dumnezeu sa spui mizeriile astea despre el.
Lemnul era intr-o stare buna, piscat pe cant ca toate lemnele jucate. Nu era rupt la miner. Da, era ciupit putin pe cant - se si vede in pozele puse de Andrei - ca absolut orice lemn jucat 1 an jumate. Dar nu era nici o lovitura serioasa.
Te rog sa pui poze cu lemnul si sa arati unde este rupt. Cind acuzi pe cineva de ceva, vino, te rog, si cu argumente.
Daca conteaza cuvintul meu putin, eu garantez pentru Andrei si bag mina in foc ca nu ai dreptate. Altceva e posibil sa se fi intimplat pe drum cu posta romana. Pune pozele sa vedem cum arata lemnul ajuns la tine.
P.S.
Inainte de a face pe cineva mincinos si hot si tepar, invata macar sa scrii corect gramatical. E o minima decenta pe care ti-o cere nivelul de educatie si bun simt pe care le are cel pe care il acuzi.

Am cenzurat numele incriminatului.
Este corect sa auzim ambele pareri si sa asteptam o eventuala rezolvare amiabila a problemei.

Din pacate de cele mai multe ori nu poti vedea marfa inainte de a o cumpara pentru a te uita atent de eventualele defecte,ci se merge pe incredere si pe poze.
Nu stiu sigur,la curier poti desface pachetul inainte sa platesti?asta daca te intelegi dinainte cu vanzatorul?
Nici prin curierat nici prin posta nu poti desface pachetul primit inaite de achitarea produsului inclusiv transportul,
exceptie se face doar atunci cand pachetul[ambalajul]prezinta deformari cauzate de cei care au facut transportul,atunci te lasa sa deschizi pachetul si complectezi un aviz de constatare.

da am ajuns la o intelegere si vreau sa se retraga numele din lista neagra iar poze am trimis te privat catre Andrei OK. s-a rezolvat problema .

acest user"melusinefile"este un tepar a trimis lemnul pocnit,rupt la maner si cei drept in poze nu se vede dar nu a specificat de acest lucru acum nu vrea sa raspunda la PM si am decis sa se afle despre el deoarece va mai face si nu vreau sa o mai muste si alti.pierderea de catre mine nu este mare deoarece am dat 60 ron dar ma deranjeaza faptul ca sunt oameni care doar vor sa faca bani din escrocheri.numele adevarat este: *** cenzurat pana la proba contrarie*** iata anuntul cu lemnul:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/showthread.php?7877-Vand-Schimb-Lemn-TSP-Standard-OFF-(50-ron)

Editat de clau:
am cenzurat numele
O clarificare la acest post.
Imaginea cu lemnul inainte de trimitere aici: https://www2.dropbox.com/s/tv4snj46s54fiwu
Dupa trimitere aici:
Nu am trimis un lemn defect sau in speranta ca nu se observa o problema ascunsa. Presupun ca s-a intamplat ceva pe transport. Iar vizavi de „neraspuns la PM” -- primul mesaj a fost trimis ieri dimineata, iar acuzatia de mai sus a fost postata ieri la ora 15:30. Voi decideti.
Multumesc mult lui Clau pentru impartialitate. Mesajul la aceasta rubrica poate sa ramana, fiecare are dreptul la o parere. Intre timp am discutat cu userul petre poli si a postat si el un mesaj tot pe acest thread:
”da am ajuns la o intelegere si vreau sa se retraga numele din lista neagra iar poze am trimis te privat catre Andrei OK. s-a rezolvat problema.”
Multumesc & numai bine!
---------- Post added 02.03.2012 at 10:53 ----------
Mersi pentru interventie, Adrian :) Intre timp... s-a clarificat. Am pus eu niste poze cu lemnul mai sus, voi vedea exact in ce consta defectiunea, cand ajunge inapoi. Presupun ca s-a intamplat ceva in transport.
Deci toate... bune.
Mersi!

Nici prin curierat nici prin posta nu poti desface pachetul primit inaite de achitarea produsului inclusiv transportul,
exceptie se face doar atunci cand pachetul[ambalajul]prezinta deformari cauzate de cei care au facut transportul,atunci te lasa sa deschizi pachetul si complectezi un aviz de constatare.
nu e chiar asa...daca eu ca si client solicit o simpla hartie numita "packing list" sa insoteasca coletul meu, atunci la predare eu pot sa desfac coletul fara nici o problema inainte de a plati...nu costa nimic in plus, singura chestie e ca, coletul trebuie ambalat in prezenta curierului...sper ca v-am ajutat :)

Mai sugerez ca in cazul fotografiilor de slaba calitate, sa cereti vanzatorului o declaratie de principiu, cum ca produsul nu prezinta defecte ascunse, alterari sau modificari care nu se pot vedea in fotografii, de aici decurgand interesul sau de a posta fotografii cat mai explicite, mai ales a eventualelor nereguli, acestea putand (sau neputand) fi asumate de cel care cumpara. Tot de aici decurge si dreptul de a returna produsul (ele), in caz de neconformitate.

Subscriu.
Si mai cred ca in cazul unei probleme, vatamatul ar trebui sa astepte macar o saptamana inainte de a posta pe subiectul asta patania, si sa recurga la postatul aici, doar ca ultima masura.

nu e chiar asa...daca eu ca si client solicit o simpla hartie numita "packing list" sa insoteasca coletul meu, atunci la predare eu pot sa desfac coletul fara nici o problema inainte de a plati...nu costa nimic in plus, singura chestie e ca, coletul trebuie ambalat in prezenta curierului...sper ca v-am ajutat :)
salut,
Da, prin curier se poate verifica continutul, si treb sa fie exact ca in packing list,
dar eventualele defecte ascunse nu pot fi prevazute.
Prin curier se poate trimite cu o bulina de fragil, si nu cred ca se poate deteriora coletul in timpul transportului.
La posta romana nu cred ca garanteaza nimeni.

In legatura cu pozele de slaba calitate : nu prea exista aparate care sa le scoata prost ,mai ales in zilele noastre ; la mai multe aparate ,chiar si ieftine ,trebuie apasat moderat pe buton ptr focalizare si doar apoi apasat pana jos ptr a face poza,iar poza va iesi foarte clara...pozele neclare sunt ori cu rea intentie,ori din nestiinta..

Fotografiile facute cu telefonul mobil, necesita conditii de luminozitate crescuta, care se pot asigura cu o veioza plasata in apropierea obiectului de fotografiat sau fotografierea langa fereastra, ziua.. Unii fac poze execrabile, doar pentru ca nu asigura conditii de iluminare suficienta. Eu evit sa cumpar de la cei care nu posteaza fotografii decente. Sintagma " fotografia vinde" este incompleta. Completa este " fotografia de calitate, vinde".

Recomandat ar fi in acest caz ca toti care trimit pachet sa solicite aceasta hartie.
PACKING LIST
Ar elimina multe dubi si ar arata intentile vanzatorului.

Se pare ca aveti dreptate, daca acesta este anuntul:
http://www.tenisdemasa.ro/forum/sho...RE-fete-2-BUTTERFLY-BRYCE-SPEED-FX-si-SOLCION
De altfel acolo userul Radu668 a observat ca pozele nu corespund cu descrierea, chiar daca erau foarte neclare.
Singurul lucru care-l pot eu face e sa va recomand contactarea la telefon a vanzatorului pentru a trimite fetele inapoi, iar in caz de refuz sa aveti acceptul de a posta detaliile acestui vanzator pentru ca altii sa se fereasca de el.
Oricum asteptam si varianta lui.

azi am incercat de muulte ori sa-l sun dar are tel inchis cel putin acel nr de telefon care il are in anuntul de la vanzare
---------- Post added 07.03.2012 at 14:59 ----------
da acesta este anuntul .. se vede si in comenturile de mai jos ca vorbeste de starea impecabila a fetelor ... nu mai spun si de faptul ca bty solcion este de 1,9 nu de 2,1 cum scrie in anunt si ca am cerut poze mai clare ..a trimis pe privat unde a spus ca nu poate sa faca decat cu telefonul si a ascuns ruptura fetei ...ce pot sa spun..

Se confirma din nou ca formula "user nou + poze neclare = teapa".

Back
Sus