Londra 2012

timo pregateste ceva, nu a jucat cu chinezii in 2011, cred ca vrea sa schimbe putin stilul, a jucat si in liga chineza ca sa spioneze si pe acolo, chiar sunt curios cum o sa se prezinte. eu sper sa puna probleme reale chinezilor macar pt. frumusetea jocurilor...

Sincer tare mi-ar place sa-i jupoaie Boll pe chinezi dar senzatia mea este ca de cand l-au dus in superliga lor ca sa-l disece si sa-i "sparga" stilul nu prea le mai face fata. Poate se supara Ovchtarov si da putin in chinezi. Sa speram...

din concluziile voastre pot deduce ca si Michael Maze coace ceva , ca nimeni nu mai stie cum arata . Oricum se stie ca ori Ma Long ori Zhank Jike vor castiga.

maze a venit dupa o accidentare, pauza a fost foarte lunga la acest nivel si sincer nu cred ca va mai reveni in top, nu-l mai ajuta nici varsta.

Ceea ce vroiam eu sa spun este ca desi imi place de Boll , sansele ca el sa castige olimpiada sunt la egale cu ale lui Maze ( nu ad-literam). Totusi haide sa recunoastem , ca o fi el european de-al nostru , dar mai are pana sa ajunga pe locul 1. Si este bine daca nu ar lua aur , dar ar fi excelent sa urce cel putin o treapta in clasament pentru ca pasii inceti si siguri ofera stabilitate in timp ce o ascensiune rapida este greu mentinuta odata ajunsa la apogeu .Sper sa imi dati dreptate , dar bineinteles , parerile sunt impartite .
O seara buna tuturor

. Totusi haide sa recunoastem , ca o fi el european de-al nostru , dar mai are pana sa ajunga pe locul 1.
Timo nu a tinut cont de parerile unor experti de pe aici si a apucat,din 2003 incoa,sa fie in trei randuri nr 1 mondial,odata 5 luni,odata 2 si o data 3

Ultima editare:
timo pregateste ceva, nu a jucat cu chinezii in 2011, cred ca vrea sa schimbe putin stilul, a jucat si in liga chineza ca sa spioneze si pe acolo, chiar sunt curios cum o sa se prezinte. eu sper sa puna probleme reale chinezilor macar pt. frumusetea jocurilor...
Nu e cam contradictorie fraza ta? Inteleg ce ai vrut sa exprimi, dar tocmai de acolo rezulta ca nu ai dreptate :)

Ai dreptate, voiam sa spun ca nu a jucat cu ei in competitii internationale, iar in liga chineza cred ca a jucat ca sa mai fure ceva de la ei.

Eu chiar zic ca Boll va fi in primii 3...se vor bate pentru titlu:Zhang Jike,Ma Long si Timo Boll...eu zic ca Boll chiar pregateste ceva si asa o sa si fie...dar apropo cand incepe olimpiada?la ce data?la ce ora?

Eu chiar zic ca Boll va fi in primii 3...se vor bate pentru titlu:Zhang Jike,Ma Long si Timo Boll...eu zic ca Boll chiar pregateste ceva si asa o sa si fie...dar apropo cand incepe olimpiada?la ce data?la ce ora?
Proba in sine de tenis de masă incepe pe 28 Iulie si tine pana pe 8 August
Olimpiada propriu-zisa-incepe pe 27 iulie si se incheie pe 12 August

auzisem ca lui Jike i se coace ceva , din cauza comportamentului pe care l-a avut fata de Ma Long in ultimul meci pe care l-a pierdut in fata lui Ma Long cu 0-4. motivul : gest total nesportiv.

mai jos este lista cu jucatorii calificati pentru Olimpiada din 2012.
nu stiu cine zisese ca Ma Long va castiga ... eu nu l-am gasit pe lista.

as vrea ca Timo sa "produca" o surpriza cat mai placuta pentru noi si neplacuta pentru chinezi, pentru ca ar da o alta culoare jocului, terminand sau macar incurcand "dominatia" chineza asupra tenisului de masa.
insa , cred ca si Ovtcharov va trage tare, si cred ca mai degraba e Ovtcharov in carti decat Timo ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Table_tennis_at_the_2012_Summer_Olympics_–_Qualification

Back
Sus