Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Tenis de masa - Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Finala la masculin simplu a fost disputata de jucatorii Fan Zhendong si Truls Moregard. Am reusit sa urmaresc cateva seturi. Finala a fost transmisa pe TVR sport, in timp ce pe Eurosport 1 se transmitea tir cu arcul! Cum un apropiat este pasionat de snooker, are cont pe Max, deci mai accesez si eu platforma. De asemenea, daca vreau sa urmaresc intreaga competitie de tenis de masa, este normal sa aplic pentru un abonament. Doar ca nu este firesc ca: 1) abonamentul la sport sa fie conditionat de abonamentul pentru filme; 2) Eurosportul sa nu transmita mai deloc tenis de masa! Vorbim aici de jocurile romanilor si de unele finale. Mi-am exprimat nemultumirea, asa ca nu mai are sens sa dezvolt.
P.S. Chiar daca nu ai bani, tot ti-e foame. Slava Domnului ca nu am suferit de foame pana acum, dar stiu relatari ale unor apropiati care urmau o facultate in strainatate si au mai facut si foamea!
P.P.S. Acum joaca Romania cu India. Meciul poate fi urmarit pe TVR 2 (https://www.tvrplus.ro/live/tvr-2 - pentru on-line), iar pe Eurosport2 se transmite escalada (=cataratul pe pereti).
De bun simt este ca TVR sa transmita in primul rand competitiile unde participa sportivii romani. Dar de ani buni nu prea mai face asta, si nu doar cu tenisul de masa.
Cat despre Max, nu vad nicaieri obligatia lor sa transmita anumite meciuri, indiferent de competitori.
Daca Berni juca prin Amatur cu ierbarii consacrati prin anii 2010, precis ar fi stiut sa joace contra ierbii lui BAtra Manika. Mult mai bine a jucat Adina, chiar daca a fost tot 3-0!