Londra 2012

Speram sa o vedem la Londra si sigur va face o fata frumoasa!!!! Noi speram sa o vedem si pe 25-26 mai la Câmpulung, la Olimpiada Sportului Scolar, Faza Nationala la Tenis de masa licee!!1

Speram sa o vedem la Londra si sigur va face o fata frumoasa!!!! Noi speram sa o vedem si pe 25-26 mai la Câmpulung, la Olimpiada Sportului Scolar, Faza Nationala la Tenis de masa licee!!1
Ca invitata speciala sa dea lovitura de incepere nu? :) de participat nu cred ca se pune problema,ar fi prea de tot :d

Nu George, Bernadette participa pentru judetul Bistrița, iar Roxana Istrate reprezinta Buzăul, asa ca iti dai seama ce competitie ne asteapta!

Nu George, Bernadette participa pentru judetul Bistrița, iar Roxana Istrate reprezinta Buzăul, asa ca iti dai seama ce competitie ne asteapta!
Mda eu nu mai comentez,am spus ce aveam de spus in alt topic legat de Olimpiada Sportului Scolar si de NECESITATEA impartirii competitiei in Amatori si Open.
Totusi,este o diferenta muuuult prea mare intre cele doua jucatoare si restul competitoarelor.

Ce-a care a eliminat-o pe Bernadette, a castigat aceste calificari!!! Asa ca nu a jucat rau deloc compartioata noastra!!!

eu pun pe Wang Hao ! :)
la ultimele 2 olimpiade ,atat la Atena cat si la Beijing,Wang Hao A FOST IN finala si a perdut de fiecare data desi a avut jocul in mana atat in fata lui Ryu Seung Min cat si in fata lui ma lin in 2008!se vb despre el ca nu are un mental foarte puternic!in ultima perioada nu ajucat foarte bn asa ca pot aparea oricand surprize!

In afara de primii 8-9 din lista aceea, Crisan chiar are sanse reale impotriva tuturor.
Cu o tragere buna si putin noroc, poate face un turneu chiar bun.
Hai Adi !

Au aparut cotele la pariuri.
Masculin, individual:
Zhang Jike 1.70
Wang Hao 2.60
...
Adrian Crisan 250
Feminin, individual:
Ding Ning 1.75
Li Xiaoxia 2.55
...
Daniela Dodean 300
Elizabeta Samara 300
Masculin, echipe:
China 1.06
Germania 7.00
Coreea de Sud 10
Feminin, echipe:
China 1.06
Singapore 6.00
Japonia 14.00

Mizez pe Joo See Hyuk, chiar daca nu este favorit sper sa joace finala ;)
Greu, dar nu imposibil ! Si mie imi place Joo f. mult. Cred ca va depinde mult si de noroc, caci pregatiti tehnic, fizic si mental ar fi cam toti marii...
Ceva imi spune totusi ca va fi o mare surpriza la olimpiada, fie la masculin, fie la feminin, caci in rest, mai greu... Inca nu-mi dau seama de unde ar veni ... surpriza.
Cineva sta in umbra si se pregateste din greu... Cine va fi acela/aceea? V-om vedea,sper.

http://www.facebook.com/#!/photo.ph...43120173&type=1&theater&notif_t=photo_comment

boll-crisan.jpeg

Back
Sus