dado_daniel
senior
e o sansa unica la varsta asta!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ca invitata speciala sa dea lovitura de incepere nu?Speram sa o vedem la Londra si sigur va face o fata frumoasa!!!! Noi speram sa o vedem si pe 25-26 mai la Câmpulung, la Olimpiada Sportului Scolar, Faza Nationala la Tenis de masa licee!!1
Mda eu nu mai comentez,am spus ce aveam de spus in alt topic legat de Olimpiada Sportului Scolar si de NECESITATEA impartirii competitiei in Amatori si Open.Nu George, Bernadette participa pentru judetul Bistrița, iar Roxana Istrate reprezinta Buzăul, asa ca iti dai seama ce competitie ne asteapta!
la ultimele 2 olimpiade ,atat la Atena cat si la Beijing,Wang Hao A FOST IN finala si a perdut de fiecare data desi a avut jocul in mana atat in fata lui Ryu Seung Min cat si in fata lui ma lin in 2008!se vb despre el ca nu are un mental foarte puternic!in ultima perioada nu ajucat foarte bn asa ca pot aparea oricand surprize!eu pun pe Wang Hao !![]()
Pe TVR 1 sau 2!!!Unde vedem pe net live meciurile ?
Greu, dar nu imposibil ! Si mie imi place Joo f. mult. Cred ca va depinde mult si de noroc, caci pregatiti tehnic, fizic si mental ar fi cam toti marii...Mizez pe Joo See Hyuk, chiar daca nu este favorit sper sa joace finala![]()