Londra 2012

rezultatele jucatorilor romani: 11.04 2012

KARAKASEVIC Aleksandar (SRB) CIOTI Constantin (ROU) 4 : 1
SZOCS Bernadette (ROU) NEVES Ana (POR) 4 : 0
CHTCHETININE Evgueni (BLR) IONESCU Ovidiu (ROU) 3 : 4
CIOTI Constantin (ROU) RECH DALDOSSO Marco (ITA) 4 : 0
IONESCU Ovidiu (ROU) OLAH Benedek (FIN) 4 : 2
---------- Post added 12.04.2012 at 17:02 ----------
12.04.2012
SZOCS Bernadette (ROU) ZHU Fang (ESP) 4 : 3
BURGIS Matiss (LAT) CIOTI Constantin (ROU) 2 : 4
---------- Post added 12.04.2012 at 22:01 ----------
IONESCU Ovidiu nu s-a calificat mai departe.

din pacate , micuta Bernadette a pierdut meciul cu spanioloaca Zhu Fang. :(

rezultate 13.04.2012
SZOCS Bernadette (ROU) RAMIREZ Sara (ESP) 3 : 4 poate o cheama si Zhu Fang :)
CIOTI Constantin (ROU) HE Zhiwen (ESP) 4 : 3
si uite ca RAMIREZ a mai eliminat o cehoaica tot cu 4-3!!!
---------- Post added 13.04.2012 at 21:15 ----------
STEGER Bastian (GER) CIOTI Constantin (ROU) 4 : 0
---------- Post added 13.04.2012 at 21:16 ----------
adio londra 2012

Ultima editare:
rezultate 13.04.2012
SZOCS Bernadette (ROU) RAMIREZ Sara (ESP) 3 : 4 poate o cheama si Zhu Fang :)
CIOTI Constantin (ROU) HE Zhiwen (ESP) 4 : 3
si uite ca RAMIREZ a mai eliminat o cehoaica tot cu 4-3!!!
---------- Post added 13.04.2012 at 21:15 ----------
STEGER Bastian (GER) CIOTI Constantin (ROU) 4 : 0
---------- Post added 13.04.2012 at 21:16 ----------
adio londra 2012
cred ca m-am uitat in preliminarii :)))
pana una alta, nu e Adio Londra . uite ce am gasit : maine are Berni meci !
2w36vk6.jpg

sa-i tinem pumnii !

Incredibil-Din nou meci decisiv cu Elena Timina,ce o mai vrea?nu poate sa o lase pe fata noastra sa mearga la prima Olimpiada din cariera ei?nu ii ajunge la cate a participat?
Pe o parte o cunoaste foarte bine Bernie pe Timina,are clar dorinta de revansa,avand de fiecare data mingi de meci impotriva ei,dar lipsa de concentare in momentele cheie impotriva Timinei s-au vazut-dar de la ultimul meci,eu zic ca Bernie a evoluat foarte mult,a jucat la turnee foarte importante,inclusiv la senioare impotriva Chinezoaicelor,reusind sa ii ia un set unei chinezoiace si jucand de la egal la egal cu ea urmatoarele seturi-Sper din tot sufletul sa fie calma,sa varieze cat poate de mult jocul si sa o invinga pe Timina-HAI BERNIE!!!! :)

din pacate, micutza si iubita noastra Berni a pierdut meciul cu Timina Elena din Olanda, cu 2-4 la seturi ( seturile au fost : 11 9 ; 5 11 ; 4 11 ; 5 11 ; 11 8 ; 6 11 -> Scor final 2 - 4 )
sa speram ca , pana la urmatoarele Olimpice, Berni va fi mult mai pregatita, mai experimentata , si cu un moral de otel !

pana in acest moment s-au calificat urmatorii:

masculin
GARDOS Robert AUT (29)
FREITAS Marcos POR (37)
MONTEIRO Joao POR (57)
STEGER Bastian GER (26)

feminin
IVANCAN Irene GER (77)
PARTYKA Natalia POL (39)
XIAN Yi Fang FRA (104)
SKOV Mie DEN (90)

M-am gandit la un aspect foarte interesant-Romania putea avea teoretic 3 jucatori la individual-Adrian Crisan,Filimon si Ionescu,iar chinezii pot aduce doar 2 oameni?Zhang Jike si Wang Hao,ce privilegiati am fi fost :)

M-am gandit la un aspect foarte interesant-Romania putea avea teoretic 3 jucatori la individual-Adrian Crisan,Filimon si Ionescu,iar chinezii pot aduce doar 2 oameni?Zhang Jike si Wang Hao,ce privilegiati am fi fost :)
poate se califica CIOTI!

poate se califica CIOTI!

e ceva ciudat : cioti a avut meci cu mihai bobocica (italia) care e tot roman, si s-a terminat astfel :4-11 , 0-11, 0-11, 0-11 , scor final seturi 0-4 in favoarea lui Cioti, iar in dreptul lui Bobocica scrie DESCALIFICAT.
are cineva detalii despre ce s-a intamplat ? oare a fost o accidentare ?

Nu imi dau seama cu ce poate juca dar nu am mai vazut pana acum un stil de joc asa bizar...

Romania, ca si celelalte tari, poate avea maxim 2 jucatori in proba de simplu iar al treilea va juca doar la echipe. Cum e cazul lui Steger si Gardos care s-au calificat acum pentru a putea juca in proba pe echipe, atat Germania, cat si Austria, avand deja cate doi jucatori calificati la simplu. Desi e 0-2, sper din suflet ca sa avem si al doilea sportiv calificat la Olimpiada: HAI COSTEL!

14.04.2012 - alte rezultate
ROBINOT Quentin (FRA) CIOTI Constantin (ROU) 2 : 4
ZWICKL Daniel (HUN) CIOTI Constantin (ROU) 4 : 0

Back
Sus