Florin DFL senior 15 Apr 2019 #22 Dobinda Alexandru-Arad-Incepatori Dobinda Dinu -Arad-Incepatori Dumitru Florin-Arad-Avansati Balaj Roland-Arad-Avansati Gherman Romulus-Arad-Avansati.
Dobinda Alexandru-Arad-Incepatori Dobinda Dinu -Arad-Incepatori Dumitru Florin-Arad-Avansati Balaj Roland-Arad-Avansati Gherman Romulus-Arad-Avansati.
C clsflorin40 junior 15 Apr 2019 #25 Cleșiu Florin,Deva, Avansați Trimis de pe al meu P9_Energy folosind Tapatalk
C cara organizator local 15 Apr 2019 #26 Din Deva la Open se inscriu Boznea Daniel si Caraus Sorin Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Din Deva la Open se inscriu Boznea Daniel si Caraus Sorin Trimis de pe al meu SM-G928F folosind Tapatalk
Harry junior 15 Apr 2019 #27 Kaszta Harrald /Arad/incepatori Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Mitar Marius Tiberiu senior 15 Apr 2019 #29 Botas Constantin/ iliuta Adrian/ Mitar Marius Tiberiu/ avansati! Toti trei din Sannicolau Mare
Popescu Radu Table Tenis Without Borders 15 Apr 2019 #33 Popescu Radu - Arad - Incepatori Curtut Cezar - Arad - Incepatori
mihai stoica senior 15 Apr 2019 #34 Stoica Mihai și Oneasă Silviu din Hațeg la avansați Budihală Raul și Muntean Atila din Hunedoara la începători
Stoica Mihai și Oneasă Silviu din Hațeg la avansați Budihală Raul și Muntean Atila din Hunedoara la începători
S sorin1218 maestru 15 Apr 2019 #36 Savu Cristian - Oradea - Elite Curpas Ioan - Oradea - Open Tanc Florin - Oradea - Open Balogh Attila - Oradea - Open Vaida Sorin - Oradea - Open Cotrau Calin - Oradea - Avansati Vaida Sorin, meniu vegetarian
Savu Cristian - Oradea - Elite Curpas Ioan - Oradea - Open Tanc Florin - Oradea - Open Balogh Attila - Oradea - Open Vaida Sorin - Oradea - Open Cotrau Calin - Oradea - Avansati Vaida Sorin, meniu vegetarian
alex.pop junior 15 Apr 2019 #38 Pop Alexandru - Oradea - Avansati Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk