ÎNCHIS Magazine online cu gama larga de produse

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
eu i am spus ca este buna si varianta Yasaka rakza 7 soft max, daca este max este numai buna Paleta lemnul acesta nu este rapid Primorac off- lui ai este teama sa nu fie prea rapida... ca este de 2.0 sau max nu este prea mare diferenta ca fetele sunt soft la un asa lemn incet. tu faci cum doresti.

Ultima editare:
Poate nu-i prea rapida pentru voi cei experimentati, dar sa nu uitam ca e prima mea paleta profi si din ce am studiat pentru inceput nu e bine sa pui grosime max, nici chiar pe un lemn off-.Multumesc oricum pt. intentii.

Da, l-am identificat intre timp, multumesc, dar nu are nici d-lui Rakza 7 soft si nici Donic Acuda S3 nu are, exact ceea ce-mi doream eu...nu are nici un site..

am vorbit si cu d-l Gelu si nu are Rakza 7 soft si lemn Primorac Off-.Cand am vorbit nici Acuda S3 nu avea, imi oferea alte alternative cu Donic Bluefire JP 03 , despre care nu prea gasesc reviewuri pe net si nu stiu ce sa cred, sau cu Bluefire M3, despre care exista reviewuri dar nu toata lumea e multumita, (spre exemplu: cum am gasit multe reviewuri despre Rakza 7 soft si Acuda S3, despre care 95% din cei care au postat sunt multumiti). Eu oricum nu am unde sa le probez inainte si tot ce-mi ramane e sa merg pe reviewuri de pe net din toata lumea, nu doar din Romania, (si in limba engleza de pe alte site-uri), pe care sa le adaptez la stilul meu si la caracteristicile paletei pe care vreau s-o am.Sigur ca n-o sa ma uit la reviewuri despre Tenergy sau Bryce Speed ca poate si la astea e toata lumea multumita, imi dau seama ca e prea mult Tenergy pt. prima paleta profesionala, de aceea caut si eu sa adaptez situatia la stilul meu.
- - - Actualizat - - -
Silit de circumstante, adica de faptul ca nu se gaseste ce vroiam eu: Rakza 7 soft si Acuda S3 (n-am gasit decat una), hotararea mea finala este: (am dat comanda, poimaine imi ajunge paleta)
Lemn Butterfly Primorac off-
FH - Donic Acuda S3
BH - TSP Ventus soft (vreau mai mult control, fiind prima mea paleta profi')
Acum, ce sa mai zic?, am cumparat ceea ce am gasit, adica situatia e ceva de genul: desi vroiam carne de porc, ma multumesc si cu carne de pui. Succese tuturor.

Acum, ce sa mai zic?, am cumparat ceea ce am gasit, adica situatia e ceva de genul: desi vroiam carne de porc, ma multumesc si cu carne de pui. Succese tuturor.

Pana la urma cred ca lucrurile vro merge intr-o directie buna cu un singur amendament: sa nu cumva sa fii vegetarian :lol:

Pana la urma cred ca lucrurile vro merge intr-o directie buna cu un singur amendament: sa nu cumva sa fii vegetarian :lol:
Mda, daca eram vegetarian as fi spus ceva de genul, in loc de spanac mi s-a dat brocoli....;);)
- - - Actualizat - - -
A venit comanda, zilele astea dau cu paleta si va spun cum e... Despre ttsport ce sa spun?? totul e ok......

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus