am vorbit si cu d-l Gelu si nu are Rakza 7 soft si lemn Primorac Off-.Cand am vorbit nici Acuda S3 nu avea, imi oferea alte alternative cu Donic Bluefire JP 03 , despre care nu prea gasesc reviewuri pe net si nu stiu ce sa cred, sau cu Bluefire M3, despre care exista reviewuri dar nu toata lumea e multumita, (spre exemplu: cum am gasit multe reviewuri despre Rakza 7 soft si Acuda S3, despre care 95% din cei care au postat sunt multumiti). Eu oricum nu am unde sa le probez inainte si tot ce-mi ramane e sa merg pe reviewuri de pe net din toata lumea, nu doar din Romania, (si in limba engleza de pe alte site-uri), pe care sa le adaptez la stilul meu si la caracteristicile paletei pe care vreau s-o am.Sigur ca n-o sa ma uit la reviewuri despre Tenergy sau Bryce Speed ca poate si la astea e toata lumea multumita, imi dau seama ca e prea mult Tenergy pt. prima paleta profesionala, de aceea caut si eu sa adaptez situatia la stilul meu.
- - - Actualizat - - -
Silit de circumstante, adica de faptul ca nu se gaseste ce vroiam eu: Rakza 7 soft si Acuda S3 (n-am gasit decat una), hotararea mea finala este: (am dat comanda, poimaine imi ajunge paleta)
Lemn Butterfly Primorac off-
FH - Donic Acuda S3
BH - TSP Ventus soft (vreau mai mult control, fiind prima mea paleta profi')
Acum, ce sa mai zic?, am cumparat ceea ce am gasit, adica situatia e ceva de genul: desi vroiam carne de porc, ma multumesc si cu carne de pui. Succese tuturor.