FARKAS GABOR
senior
Felicitări Farkas Gabi ptr.concurs!!!
Multumesc Sandor
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitări Farkas Gabi ptr.concurs!!!
Multumesc Puiu si celorlalti colegi pentru felicitari si incurajari.Felicitari domnului Halbedel Marcel, din Bacău pt prima cupa.Ai anticipat tu ceva de ai dat sticla de JB in avans. Bine ai sarit la avansati....
felicitari si tie Cristi Istrate pt castigarea turneului .
Felicitari domnului Halbedel Marcel, din Bacău pt prima cupa.Ai anticipat tu ceva de ai dat sticla de JB in avans. Bine ai sarit la avansati....
felicitari si tie Cristi Istrate pt castigarea turneului .
Inainte de fotografiile format A4 a lui Visan!
Felicitari Marcel Giosan si Marius Ion pentru maratonul tenisului de masa.Nu stiu cati dintre noi ar fi rezistat.Penru toate astea eu va multumesc si va doresc multa sanatate.
buna ziua si bun regasit tuturor.nu am dat niciodata atentie criteriilor de calificare din grupe.intrebare:daca trei jucatori au acelasi numar de victorii se ia in calcul setaverajul intre ei,victoria directa sau setaverajul general? pentru ca in grupa a 8 a de inferioara de la elite cred ca este o greseala mica.acum nu se mai poate remedia nimic daca asa a fost dar eu vreau sa stiu pentru viitor.un gand bun pentru toti.
in grupa a 8 a de inferioara de la elite cred ca este o greseala mica
buna ziua si bun regasit tuturor.nu am dat niciodata atentie criteriilor de calificare din grupe.intrebare:daca trei jucatori au acelasi numar de victorii se ia in calcul setaverajul intre ei,victoria directa sau setaverajul general? pentru ca in grupa a 8 a de inferioara de la elite cred ca este o greseala mica.acum nu se mai poate remedia nimic daca asa a fost dar eu vreau sa stiu pentru viitor.un gand bun pentru toti.