Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dacă o fi loc!Sorry, Hana Mircea Radu, Avansați, București
Trimis de pe al meu SM-T561 folosind Tapatalk
In contrapondere cu avantajele de a permite participarea unui numar mai mare de jucatori pe parcursul celor 2 zile, de a reduce timpii morti de asteptare sa se elibereze masa, gen 2 grupe la o masa, de a nu mai juca eliminatoriile noaptea tarziu, din punctul meu de vedere, ideea de a pune desfasurarea turneelor pe 2 zile este una excelenta, mai ales ca trebuie avute in vedere si constrangerile ISU, pe care organizatorii trebuie sa le respecte imperativ. Sa ne uitam retrospectiv la locatiile unde s-au organizat turnee pe parcursul a 2 zile, raportul dintre cei multumiti si cei nemultumiti a fost net in favoarea primei categorii. De calatorit se mai poate si cu trenul, microbuzul, nu numai cu masina personala/a prietenilor sau folosind aplicatiile de "car sharing" (nu le nominalizez pt a nu face reclama". Poate ar fi interesant de facut un sondaj de opinie, atunci cand ne inregistram pentru a juca, referitor la optiunea de a se juca pe viitor turneul intr-o zi sau pe parcursul a 2 zile, si acest lucru pentru toate turneele, nu doar cele A+.Din punctul meu o idee total neoportuna organizarea unui turneu A+ in 2 zile care descurajeaza participarea jucatorilor de la distante mai mari , ar trebui plecat vineri dimineata si intoarcerea luni dimineata ,ca e destul de greu sa sa gasesasca numai amatori sau openisti pt o masina ,cheltuieli mai mari si mai greu de rezolvat la servici pt uni .