AmaTur: Turneu A+ "Magic Spin", Brăila - 24-25.02.2018

Si domnul Stoian Nicolae din Brăila la locul lui - avansati.

Si daca tot suntem pusi pe sotii remarc ca open si elite s-a jucat deja anul trecut iar retragerile de asemenea au avut ca limita 22 febr 2017. Asa ca virusul Copy Paste loveste din nou. :lol:

Va rog sa l inscrieti pe:
Danalache Daniel / Navodari / Amatori

Multumesc!

Se inscriu la incepatori din Navodari, urmatorii:

Stoian Mihaita Cezar

Agache Sorin

Tudureanu Ioan

Va multumim!

Se inscrie la OPEN din Miercurea Ciuc Miklos Imre

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Din punctul meu o idee total neoportuna organizarea unui turneu A+ in 2 zile care descurajeaza participarea jucatorilor de la distante mai mari , ar trebui plecat vineri dimineata si intoarcerea luni dimineata ,ca e destul de greu sa sa gasesasca numai amatori sau openisti pt o masina ,cheltuieli mai mari si mai greu de rezolvat la servici pt uni .

Din punctul meu o idee total neoportuna organizarea unui turneu A+ in 2 zile care descurajeaza participarea jucatorilor de la distante mai mari , ar trebui plecat vineri dimineata si intoarcerea luni dimineata ,ca e destul de greu sa sa gasesasca numai amatori sau openisti pt o masina ,cheltuieli mai mari si mai greu de rezolvat la servici pt uni .
In contrapondere cu avantajele de a permite participarea unui numar mai mare de jucatori pe parcursul celor 2 zile, de a reduce timpii morti de asteptare sa se elibereze masa, gen 2 grupe la o masa, de a nu mai juca eliminatoriile noaptea tarziu, din punctul meu de vedere, ideea de a pune desfasurarea turneelor pe 2 zile este una excelenta, mai ales ca trebuie avute in vedere si constrangerile ISU, pe care organizatorii trebuie sa le respecte imperativ. Sa ne uitam retrospectiv la locatiile unde s-au organizat turnee pe parcursul a 2 zile, raportul dintre cei multumiti si cei nemultumiti a fost net in favoarea primei categorii. De calatorit se mai poate si cu trenul, microbuzul, nu numai cu masina personala/a prietenilor sau folosind aplicatiile de "car sharing" (nu le nominalizez pt a nu face reclama". Poate ar fi interesant de facut un sondaj de opinie, atunci cand ne inregistram pentru a juca, referitor la optiunea de a se juca pe viitor turneul intr-o zi sau pe parcursul a 2 zile, si acest lucru pentru toate turneele, nu doar cele A+.

Back
Sus