AmaTur: Turneu A+ "Magic Spin", Brăila - 24-25.02.2018

Noile limite de înscrieri la Amatori:
Avansați: 108 locuri;
începători: 72 locuri.

?n concluzie toată lumea a intrat pe liste.
începând din seara aceasta locurile libere se ocupă pe principiul: Primul venit, primul servit.

Staicu Dan - Constanța - OPEN

(Scuze pentru inscrierea intarziata dar aveam alt program care a fost anulat si atunci profit de faptul ca inca mai sunt locuri la acest concurs unde imi doream sa vin. La Brăila mi-a placut intotdeauna.)

se retrage iordachi adrian - adjud - avansati

Buna seara,

Afisati cumva grupele in seara asta sau ne tineti in suspans pana maine dimineata? :)

Multumesc.

Autocarul cu care trebuia sa vin duminica dimineata pana la Focșani pt a face jonctiunea cu Costi Corcoz a fost anulat pt weekendul asta-cica nu s cereri,m a sunat de la dispecertul lor acum. Cu masina nu vin singur pana la Focșani ca mi e o sila existentiala sa conduc asa ca ma retrag,cu parere de rau

Autocarul cu care trebuia sa vin duminica dimineata pana la Focșani pt a face jonctiunea cu Costi Corcoz a fost anulat pt weekendul asta-cica nu s cereri,m a sunat de la dispecertul lor acum. Cu masina nu vin singur pana la Focșani ca mi e o sila existentiala sa conduc asa ca ma retrag,cu parere de rau

Nu-i problemă. O bulină albastră ia drumul Fălticeniului. Și nu-i vorba de "celebra" bulină albastră. :D

Back
Sus